WERECKI PROMOTION  COMPANY

Brasilianska storstjärnan Fantine Tho gästar "Jazz på Draken Live" i Göteborg!

Dela

Det blir ett härligt möte inför julen med "Jazz på Draken Live" den 10:e december tillsammans med Göteborg Jazz Orchestra och storstjärnan Fantine Tho, Alexander Lövmark och Merry Big Band Christmas på Draken Live i Göteborg.

Guilherme Lima

Det blir ett härligt möte inför julen med "Jazz på Draken" den 10:e december tillsammans med Göteborg Jazz Orchestra och storstjärnan Fantine Tho, Alexander Lövmark och Merry Big Band Christmas på Draken Live i Göteborg.

Julen närmar sig och vi tänker på våra vänner i världen. Från Brasilien besöker storstjärnan Fantine Tho och hälsar ”Feliz Natal” med fina jullåtar i jazzton och hon har sällskap av Alexander Lövmark – internationellt prisad sångvirtuos. Tillsammans njuter vi av musik förenad av julkänsla och ett stänk jazz!

Allt hålls ihop av vår skönsjungande konferencier Erik Mjönes.

Fantine Tho – brasiliansk sångare, songwriter och dansare slog igenom och i supergruppen ”Rouge” med miljoner sålda skivor. Sedan dess har hon även startat en solokarriär med flera olika artistsamarbeten. Fantine är även en mediapersonlighet och har en egen verksamhet inom Yoga.

Alexander Lövmark - bosatt i Göteborg har denna fantastiska sångare rönt uppmärksamhet internationellt. Har både vunnit ”Montreaux Jazz Voice Competition” och uppträtt på den anrika jazzfestivalen i samma stad! Vann även Monica Zetterlund-stipendiet för sin musik och artisteri.

DRAKEN LIVE

Biljetterna är släppta via: www.drakenlive.se 

PR & Promotion kontakt: Rickard Werecki tfn:0707178008 pr@werecki.com 

WERECKI PROMOTION www.werecki.com

Kontakter

RICKARD WERECKICEOWERECKI PROMOTION COMPANY

Rickard Werecki har sedan 1997 framgångsrikt arbetat med många av Sveriges största och ledande produktioner, med flera års erfarenheter inom media och strategisk PR, kommunikation, projektledning, rådgivning, planering, varumärken inom artist, musik, show, turné, teater, kultur och nöjesindustrin!

KONTAKT:

Tel:0707178008pr@werecki.com

Bilder

PR & kommunikationsbyrå inom:
Musik, Kultur och Nöje!

WERECKI PROMOTION COMPANY är en PR och kommunikationsbyrå. Vi arbetar med många av Sveriges största och ledande produktioner och har flera års erfarenheter och kunskap av strategisk PR, kommunikation, media, varumärke, projektledning, rådgivning, releaser, företag, event och planering inom flera områden men främst inom musik, artist, show, turné, film, teater, kultur och nöje!

Rickard Werecki har sedan 1997 framgångsrikt arbetat med många av Sveriges största och ledande produktioner, med flera års erfarenheter inom strategisk PR och kommunikation, projektledning, rådgivning, planering, varumärke och media främst inom artist, show, turné, teater, musik, kultur och nöje!

Följ WERECKI PROMOTION COMPANY

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från WERECKI PROMOTION COMPANY

HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye