WERECKI PROMOTION  COMPANY

Turnépremiär för Anders Ekborg och en av Sveriges största konserttraditioner "En Stilla Jul"

Dela

En av Sveriges största konserttraditioner "En Stilla Jul". Sedan starten 2010 för många blivit en konserttradition runt om i hela landet i juletid. Det kommer bli magiska decemberkvällar runt om i vårt vackra vinterland. Turnépremiär blir det den 29:e november och 16 orter får besök av "En Stilla Jul" 2023.

Peter Knutson

Den 29:e november blir det turnépremiär för Anders Ekborg och en av Sveriges största konserttraditioner "En Stilla Jul". Sedan starten 2010 för många blivit en konserttradition runt om i hela landet i juletid. Det kommer bli magiska decemberkvällar runt om i vårt vackra vinterland. Turnépremiär blir det den 29:e november och 16 orter får besök av "En Stilla Jul" 2023.

Tillsammans med de fantastiska musikerna Bengt Magnusson/gitarr, Gustav Henriksson (piano), Dan Lindén/Johan Landqvist (klaviatur) och Anders Ekborg med oss in i en stämningsfull julkonsert med klassiska julsånger och nedslag i Anders rika repertoar, sammanvävt med personliga och aktuella mellansnack.

Till minne av Stefan Nilsson:
I våras gick pianisten och Ackompanjatören Stefan Nilsson ur tiden i den fruktade sjukdomen ALS. Stefan har under många år varit med i Stilla Jul produktionen och förgyllt våra konserter, inte bara som den fantastiske musiker han var utan också med hans värme och starka personlighet. Stefan var en fin människa och nära vän. Vi saknar dig Stefan.

Vi kommer skänka 10 kr per såld biljett till ALS forskningen och på plats kommer publiken kunna få mer information om hur viktigt det är att forskningen får ekonomiskt stöd så att forskarna en dag löser gåtan och kan bota denna hemska sjukdom.

Anders Ekborg med orkester
MTLIVE

Turnéplan: "En Stilla Jul" 2023
29/11 Karlstad, Scalateatern
30/11 Ljungskile, Åh kyrka
1/12 Göteborg, Oscar Fredriks kyrka
2/12 Göteborg, Oscar Fredriks kyrka
3/12 Jönköping, Kulturhuset spira
6/12 Uddevalla, Östraboteatern
7/12 Borås, Gustav Adolfs kyrka
8/12 Ystad, Teater
9/12 Växjö, Teater
10/12 Malmö, St Johannes kyrka
13/12 Kungsbacka, Teatern
14/12 Värnamo, Gummifabriken
15/12 Kristianstad, Teater16/12 Kristianstad, Teater
17/12 Helsingborg, Gustav adolfs kyrka
20/12 Örebro, Hjalmarbergman
21/12 Stockholm, Vasateatern
22/12 Stockholm, Vasateatern

Biljetterna är släppta via www.mtlive.se

Producent: MTLIVE


Pr & promotion kontakt: Rickard Werecki tfn:0707178008 pr@werecki.com
WERECKI PROMOTION COMPANY www.werecki.com

Kontakter

RICKARD WERECKICEOWERECKI PROMOTION COMPANY

Rickard Werecki har sedan 1997 framgångsrikt arbetat med många av Sveriges största och ledande produktioner, med flera års erfarenheter inom media och strategisk PR, kommunikation, projektledning, rådgivning, planering, varumärken inom artist, musik, show, turné, teater, kultur och nöjesindustrin!

KONTAKT:

Tel:0707178008pr@werecki.com

Bilder

PR & kommunikationsbyrå inom:
Musik, Kultur och Nöje!

WERECKI PROMOTION COMPANY är en PR och kommunikationsbyrå. Vi arbetar med många av Sveriges största och ledande produktioner och har flera års erfarenheter och kunskap av strategisk PR, kommunikation, media, varumärke, projektledning, rådgivning, releaser, företag, event och planering inom flera områden men främst inom musik, artist, show, turné, film, teater, kultur och nöje!

Rickard Werecki har sedan 1997 framgångsrikt arbetat med många av Sveriges största och ledande produktioner, med flera års erfarenheter inom strategisk PR och kommunikation, projektledning, rådgivning, planering, varumärke och media främst inom artist, show, turné, teater, musik, kultur och nöje!

Följ WERECKI PROMOTION COMPANY

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från WERECKI PROMOTION COMPANY

HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye