WERECKI PROMOTION  COMPANY

Christer Sjögren på turné med "Amazing Grace" våren 2024

Dela

Christer Sjögren har med sig ett gäng kompetenta musiker och fantastiska sångerskan Anna Werner. Turnépremiär blir det den 29:e februari och Christer Sjögrens "Amazing Grace" gästar 11 orter runt om i landet.

Peter Knutson

Nu får vi äntligen se Christer Sjögren på turné igen med "Amazing Grace”. Christer har med sig ett gäng kompetenta musiker och fantastiska sångerskan Anna Werner. Turnépremiär blir det den 29:e februari i Borås och Christer Sjögrens "Amazing Grace" gästar 11 orter runt om i några av landets vackraste kyrkor med final i Värnamo den 17:e mars 2024.

- Det ska verkligen bli roligt att komma ut på turné igen och möta publiken runt om i landet. Denna gången blir det från Elvis breda repertoar och några av mina personliga favoriter i genren andliga sånger samt låtar från Vikingarna. Kyrkorummet gör att den musikaliska känslan och betydelsen av låtarna växer en dimension till, säger Christer Sjögren.

Turnéplan: Christer Sjögren "Amazing Grace"våren 2024:
29/2 Borås - Gustaf Adolfs Kyrka
1/3 Falköping - Pingstkytrkan
2/3 Jönköping - Pingstkyrka

3/3 Göteborg - Annedalskyrkan
7/3 Norrköping - Matteuskyrkan
8/3 Stockholm - Gustav Vasa Kyrka
9/3 Grängesberg - Cassels konserthus
10/3 Linköping - Pingstkyrkan kupolen
15/3 Trollhättan - Pingstkyrkan
16/3 Urshult - Urshults kyrka
17/3 Värnamo - Pingstkyrkan Arken
Biljetterna är släppta via: nortic.se

Anna Werner har under åtta somrar varit en del av bandet och kör-tjej på TV4:s "Lotta på Liseberg". Översatt sånger och skrivit en egen föreställning baserad på Barbra Streisands låtskatt som framförts på Stadsteatern i Göteborg m.m.

PAMALA PRODUKTION

PR och promotion ansvarig: Rickard Werecki tfn: 0707178008 pr@werecki.com 
WERECKI PROMOTION www.werecki.com 

Kontakter

RICKARD WERECKICEOWERECKI PROMOTION COMPANY

Rickard Werecki har sedan 1997 framgångsrikt arbetat med många av Sveriges största och ledande produktioner, med flera års erfarenheter inom media och strategisk PR, kommunikation, projektledning, rådgivning, planering, varumärken inom artist, musik, show, turné, teater, kultur och nöjesindustrin!

KONTAKT:

Tel:0707178008pr@werecki.com

Bilder

PR & kommunikationsbyrå inom:
Musik, Kultur och Nöje!

WERECKI PROMOTION COMPANY är en PR och kommunikationsbyrå. Vi arbetar med många av Sveriges största och ledande produktioner och har flera års erfarenheter och kunskap av strategisk PR, kommunikation, media, varumärke, projektledning, rådgivning, releaser, företag, event och planering inom flera områden men främst inom musik, artist, show, turné, film, teater, kultur och nöje!

Rickard Werecki har sedan 1997 framgångsrikt arbetat med många av Sveriges största och ledande produktioner, med flera års erfarenheter inom strategisk PR och kommunikation, projektledning, rådgivning, planering, varumärke och media främst inom artist, show, turné, teater, musik, kultur och nöje!

Följ WERECKI PROMOTION COMPANY

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från WERECKI PROMOTION COMPANY

HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye