WERECKI PROMOTION  COMPANY

Magnus Carlsson förlänger konsertturné

Dela

Magnus Carlsson förlänger sin turné ”Se Mig – Bara för den jag är” med ytterligare 18 turnéstopp under våren 2024. Nypremiär blir det den 15:e maj och 18 orter runt om i landet får besök av Magnus Carlsson "Se mig - bara för den jag är" våren 2024.

Fotograf: Peter Knutson

Magnus Carlsson förlänger sin turné ”Se Mig – Bara för den jag är” med ytterligare 18 turnéstopp under våren 2024. Nypremiär blir det den 15:e maj i Linköping och 18 orter runt om i landet får besök av Magnus Carlsson "Se mig - bara för den jag är" med final i Helsingborg den 5:e juni 2024. 

-Jag ser verkligen fram emot att få komma ut och träffas på detta sätt. Det blir alltid en avslappnad och skön stämning på konserterna när det finns utrymme för direktkontakt mellan mig och min publik. Allt som oftast sjunger publiken nästan mer och högre i bänkraderna än vad jag själv gör framme på scenen -haha, säger Magnus Carlsson.

Under turnén ”Se mig - bara för den jag är” bjuder Magnus på turnéminnen och glimtar bakom kulisserna från sin 30 år långa karriär. Utöver detta delar han även, på olika sätt, med sig sidor av sig själv som många kanske inte vet om; till exempel att han är skolad i både klassisk sång och piano på musikhögskola. 

Efter tre decennium på turné både i Sverige och utomlands kan man tveklöst kalla Magnus Carlsson en rutinerad artist. Han startade sin bana som framgångsrik leadsångare i bandet Barbados för att via en internationell karriär i popgruppen Alcazar sedan landa som hyllad soloartist. Uppdragen har varit många och spänt från programledare i TV, musikal, krogshower, stora turnéer och längs sin väg har han byggt upp en skatt med hitlåtar likt få andra i branschen. Genom åren har Magnus förärats drygt 40 guld- och platinaskivor, hela tolv Grammisnomineringar och en mängd andra utmärkelser, bland annat blev han invald i Melodifestivalens ärofyllda Hall Of Fame häromåret.

- Jag har under hela min karriär gjort oerhört många konserter i kyrkor. De har en fantastisk akustik och är även ett sätt för mig att kunna nå ut till min publik där dom faktiskt bor utan att de ska behöva åka till arenor och konserthus”. "I kyrkan finns det plats för alla typer av musik, även pop och schlager, säger Magnus Carlsson.

Förutom oväntade inslag bjuder artisten under föreställningen såklart även på ett stort urval av sina många hits.

Under våren 2024 är Magnus även aktuell med den hyllade showen ”En jäkla massa schlager” tillsammans med Linda Bengtzing, parallellt med detta även med nyheter i hans vinkollektion ”Saints & Sinners”.

Konsertturnén ”Se mig - bara för den jag är" har nypremiär i Linköping den 15:e maj 2024.Turnén hade sin ursprungliga premiär hösten 2023 och gjorde då tio stopp och nu får alltså ytterligare orter besök av den folkkäre artisten.

Turnéplan Magnus Carlsson våren 2024:

15 maj Linköping, Equmeniakyrkan

16 maj Norrköping, Centrumkyrkan

17 maj Uppsala, Missionskyrkan

18 maj Västerås, Ansgars Kyrka

19 maj Gävle, St Staffans Kyrka

22 maj Norrtälje, Norrtälje Kyrka

23 maj Järvsö, Järvsö Kyrka

24 maj Furudal, Ore Kyrka

25 maj Grängesberg, Cassels Konserthus

26 maj Örebro, Immanuelskyrkan

29 maj Länghem, Länghems Kyrka 

30 maj Vinberg, Vinbergs Kyrka

31 maj Halmstad, Immanuelskyrkan

1 juni Tomelilla, Tryde Kyrka

2 juni Rävemåla, Älmeboda Kyrka

3 juni Malmö,St Johannes Kyrka

4 juni Trelleborg, Sankt Nicolai Kyrka

5 juni Helsingborg, Sankta Maria Kyrka

Biljetter via: nortic.se 

PAMALA PRODUKTION

PR och promotion kontakt: Rickard Werecki 0707178008 pr@werecki.com 
WERECKI PROMOTION werecki.com 

Kontakter

RICKARD WERECKICEOWERECKI PROMOTION COMPANY

Rickard Werecki har sedan 1997 framgångsrikt arbetat med många av Sveriges största och ledande produktioner, med flera års erfarenheter inom media och strategisk PR, kommunikation, projektledning, rådgivning, planering, varumärken inom artist, musik, show, turné, teater, kultur och nöjesindustrin!

KONTAKT:

Tel:0707178008pr@werecki.com

Bilder

PR & kommunikationsbyrå inom:
Musik, Kultur och Nöje!

WERECKI PROMOTION COMPANY är en PR och kommunikationsbyrå. Vi arbetar med många av Sveriges största och ledande produktioner och har flera års erfarenheter och kunskap av strategisk PR, kommunikation, media, varumärke, projektledning, rådgivning, releaser, företag, event och planering inom flera områden men främst inom musik, artist, show, turné, film, teater, kultur och nöje!

Rickard Werecki har sedan 1997 framgångsrikt arbetat med många av Sveriges största och ledande produktioner, med flera års erfarenheter inom strategisk PR och kommunikation, projektledning, rådgivning, planering, varumärke och media främst inom artist, show, turné, teater, musik, kultur och nöje!

Följ WERECKI PROMOTION COMPANY

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från WERECKI PROMOTION COMPANY

HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye