Växjö stift

Kulturhappenings på Östrabo under Kulturnatten

Dela

Biskopsgården Östrabo håller öppet under Kulturnatten i Växjö den 27 januari. Elever från S:t Sigfrids folkhögskola kommer att bjuda på livemusik, konst, texter och performance på temat ”Drömmarnas hus”.

Det är öppet hus på Östrabo kl 17-21 på Kulturnatten den 27 januari. Elever från musik-, konst- och allmänlinjen på S:t Sigfrids folkhögskola medverkar i den kulturhistoriska miljön. Vid tillåtande väder bjuds det även på kulturhappenings i Östrabos trädgård. Det blir performance med musik, text och bild kl 17, 18, 19 och 20 samt ljusvandring i parken. 

– Det är väldigt roligt att återigen kunna bjuda in till Östrabo, biskopsgården ska vara en plats som är integrerad i vad som händer i samtiden. Jag är väldigt glad över att elever från en av stiftets folkhögskolor kommer och bidrar med spännande kultur, säger biskop Fredrik Modéus.

Välkomna att bevaka!

Kontakter

Växjö stift är en del av Kristi världsvida kyrka och ett av Svenska kyrkans 13 stift. Det omfattar församlingarna inom stiftets område som består av större delen av Småland och hela Öland. Stiftet är ett pastoralt område som leds av en biskop.

Följ Växjö stift

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Växjö stift

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye