Svenska Triathlonförbundet

Svenska Triathlonförbundet presenterar landslaget 2024

Dela

Svenska Triathlonförbundet är glada att presentera det nya landslaget och elitverksamheten inför säsongen 2024. Med fokus på utveckling och samverkan strävar förbundet efter att skapa en hållbar och stark seniorelit på både dam- och herrsidan inför framtiden.

Det nya landslaget kännetecknas av både styrka och respektingivande resultat, med ambitiösa målsättningar för säsongen. En av höjdpunkterna för året är OS i Paris, där förhoppningen är att svenska triathleter kommer att delta.

Under detta år satsar förbundet på att genom fler läger och internationellt tävlande på olika nivåer skapa en stark seniorelit. Det finns även möjligheter för talangfulla triathleter utanför landslaget att tävla sig in genom framskjutna internationella resultat under året.

"För oss är det viktigt att skapa en kultur av samarbete och utveckling inom landslaget och elitverksamheten. Vi är tacksamma för det hårda arbete som tränarteamet har lagt ner för att vi tillsammans ska kunna fortsätta växa och nå våra mål," säger Sportchef Susanne Barkholt.

För landslaget är det nu en period av förberedelser och läger inför den kommande säsongen. Tester väntar på Bosön i mars/april för att ytterligare stärka lagets fokus och prestation.

För mer information och frågor, vänligen kontakta Svenska Triathlonförbundet.

Nyckelord

Kontakter

Länkar

Svenska Triathlonförbundets uppdrag är att administrera, utveckla och marknadsföra idrotten triathlon i Sverige. Vi är en av de snabbast växande idrotterna i landet med verksamheter inom barn & ungdom, elit, para samt bredd och motion. 

Följ Svenska Triathlonförbundet

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Svenska Triathlonförbundet

VIGGO AQUATHLON; Ett samarbete mellan Stockholm Triathlon och Viggo Foundation19.3.2024 12:00:00 CET | Pressmeddelande

Viggo Foundation har inlett ett samarbete med Stockholm Triathlon genom det spännande loppet Viggo Aquathlon. Denna unika tävling omfattar, precis som traditionell triathlon, tre olika moment med löpning, simning och slutligen löpning igen - men helt anpassat för barn och unga med neuropsykiatriska funktionsvariationer (NPF). Loppet kommer att äga rum den 3 augusti 2024 på Djurgården i Stockholm.

Svenskt Mästerskap (SM) och Riksmästerskap (RM) Tävlingar 202426.2.2024 13:08:20 CET | Pressmeddelande

Svenska Triathlonförbundet är glada att presentera årets mästerskapstävlingar, som omfattar några av de mest klassiska loppen tillsammans med tävlingar från den "yngre generationen". År 2024 hyllar vi även två jubileum, där Säter Triathlon firar 40 år och Sala Silverman firar 20 år. Det svenska triathlonsäsongen närmar sig snabbt, och alla längtar efter att få testa sina färdigheter i det friska vårvädret. Att börja säsongen med mästerskapsloppet i Arlandastad sätter ribban högt från början, och vi ser fram emot en spännande och underhållande tävlingssäsong.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye