Rödgröna styret i Stockholms stad

Inbjudan till pressträff om stadsutveckling på Bromma flygplats

Dela

Onsdagen den 14 februari håller gruppledarna för Socialdemokraterna, Vänsterpartiet och Miljöpartiet i Stockholms stad en gemensam pressträff. På pressträffen presenteras nyheter kopplade till stadsutvecklingen på Bromma flygplats.

Medverkande:
Karin Wanngård (S), finansborgarråd
Clara Lindblom (V), bostads- och fastighetsborgarråd
Åsa Lindhagen (MP), miljö- och klimatborgarråd

Tid och plats:
Onsdagen den 14 februari kl. 13.00
Stadshuset, Ragnar Östbergs plats 1
Insläpp från kl. 12.45

Presslegitimation krävs.

Anmäl ditt deltagande till: fredrik.stahl@stockholm.se

Nyckelord

Kontakter

Presstjänst Vänsterpartiet Stockholms stad

Tel:0761229110

Rödgröna styret

Det rödgröna styret i Stockholms stad består av Socialdemokraterna, Vänsterpartiet och Miljöpartiet. Vi arbetar tillsammans för ett öppet, jämlikt och klimatsmart Stockholm.

Följ Rödgröna styret i Stockholms stad

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Rödgröna styret i Stockholms stad

Juridisk prövning av miljardinvestering utan demokratiska beslut25.3.2024 16:14:51 CET | Pressmeddelande

Sedan den rödgröna majoriteten tillträdde har vi granskat flera av stadens stora investeringsprojekt och då i flera fall uppdagat bristande budgetbeslut, vilket bidragit till kraftiga fördyringar. Bland annat underskattades kostnaderna för Stockholm vatten och avfalls (SVOA) projekt SFA. Efter en genomlysning av SVOA:s projekt har nu ett miljardprojekt som helt saknar nödvändiga politiska beslut upptäckts. Dessa oegentligheter har lett till att den nuvarande ledningen för Stockholm stadshus AB har initierat en oberoende juridisk granskning.

Stockholms stöd till ukrainare står starkt22.2.2024 14:10:47 CET | Pressmeddelande

I veckan har det gått två år sedan Rysslands fullskaliga och folkrättsvidriga invasion av Ukraina. Sedan krigets utbrott har närmare sex miljoner ukrainare tvingats på flykt. Tusentals av dem har kommit till Stockholm. Här har stadens samtliga verksamheter kraftsamlat och öppnat sina dörrar för gruppen – för inkludering, trygghet och för möjligheten att här påbörja ett nytt liv. Även i sommar ges möjlighet för barn och ungdomar från det krigshärjade Kiev att vistas på sommarläger i Stockholms skärgård.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye