Clockwork Bemanning & Rekrytering AB

Nytt kontor i Rinkeby ska ge fler en bättre framtid

Dela

Som leverantör av Arbetsförmedlingens tjänst rusta och matcha har möjligheten att förändra en persons framtid alltid varit en av Clockworks starkaste drivkrafter. Därför tog Clockwork beslutet om att starta upp ett kontor i ett av Sveriges mest utsatta områden – Rinkeby. 

På plats i Rinkeby kommer profilen Abdikadir Halane (t.v) arbeta, han känner inte bara till området, utan även har flera kontakter i Rinkeby och ska hjälpa till att säkerställa att deltagarna i stadsdelen väljer oss som leverantör.
På plats i Rinkeby kommer profilen Abdikadir Halane (t.v) arbeta, han känner inte bara till området, utan även har flera kontakter i Rinkeby och ska hjälpa till att säkerställa att deltagarna i stadsdelen väljer oss som leverantör.

Målet är att hjälpa de människor som är i störst behov av jobb, och samtidigt bidra till det lokala samhället och öppna upp för ljusare framtidsutsikter. I Rinkeby kommer Clockwork att vara så mycket mer än en matchningsleverantör. Att komma till Sverige är inte det lättaste om du är född i ett annat land. Första mötet med Sverige kan innebära både språkbarriärer och många myndighetskontakter. På plats i Rinkeby kommer profilen Abdikadir Halane arbeta, han känner inte bara till området, utan även har flera kontakter i Rinkeby och ska hjälpa till att säkerställa att deltagarna i stadsdelen väljer oss som leverantör. 

–Vi kommer jobba hårt för att göra det lilla extra för varje person vi möter så att alla ska känna sig välkomna. Förhoppningen är att alla i Rinkeby ska tänka på Clockwork som förstahandsvalet för den som vill ha ett jobb, säger Malin Nyström, produktchef för matchning. 

För att stärka lokalsamhället i Rinkeby och bidra till en säkrare stadsdel kommer Clockworks kontorslokaler efter kontorstid att användas av föreningar i Rinkeby. 

– Det innebär bland annat att ungdomar kommer få en trygg plats att vara på under kvällarna. Vi vill öppna upp för nya möjligheter i ett utsatt område och ge boende i Rinkeby chansen till ett bättre liv, avslutar Malin Nyström. 

Välkommen på invigning av de nya lokalerna!

Lördagen den 2/3 kl 13.00 - 16:00

Rinkebytorget 1

Nyckelord

Kontakter

Om oss

Hej! Det är vi som är Clockwork. Vi arbetar med rekrytering och bemanning men vi brukar säga att vi är i ”bättre framtidsbranschen” – för vi vill vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Vårt erbjudande är träffsäker matchning mellan företagens behov och medarbetarnas kvaliteter, oavsett om det handlar om jobb i industri- eller tjänstesektorn, inom skolvärlden eller i olika integrationsprojekt. Vi tror på människor och vi vet att rätt människa på rätt plats gör skillnad. Därför är det viktigt för oss att ha koll på varje marknad, varje företag och varje medarbetare. Och därför är det viktigt för oss med en stark lokal närvaro. Du möter oss i tjugo städer från Göteborg i söder till Luleå i norr.
Läs mer på www.clockworkpersonal.se

Följ Clockwork Bemanning & Rekrytering AB

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Clockwork Bemanning & Rekrytering AB

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye