Clockwork Bemanning & Rekrytering AB

Årets bemanningsföretag – Clockwork en av finalisterna

Dela

I mars 2024 utses en vinnare i kategorin Årets bemanningsföretag på Recruitment Awards. Bland finalisterna finns Clockwork. I juryns motivering lyfts bland annat Clockworks sociala hållbarhetsarbete som extra framgångsrikt, vilket gör vd Petter Lundgren extra stolt.

Att jobba lokalt och kundnära har varit Clockworks strategi sedan starten 2012. Det har visat sig vara ett lyckat koncept, inte minst eftersom man tre år i rad toppat listan över branschens nöjdaste kunder enligt Svenskt Kvalitetsindex. Bolagets vd Petter Lundgren menar att det finns många faktorer som ligger bakom de senaste årens framgång.

– Tydliga målsättningar, stark lokal förankring och ett nära ledarskap är några av dem. För två år sedan genomförde vi en större omorganisation vilket gav oss större möjligheter att arbeta med kvalitet i alla sex verksamhetsområden, säger han och fortsätter:

– Vår filosofi bygger på att vi är nära och aktiva i dialogen med våra kunder för att vara ett bra stöd när det blåser. När konkurrensen om kandidaterna hårdnar under lågkonjunktur är det ännu viktigare att vi fortsätter leverera hög kvalitet. Med stora kontor och över 150 medarbetare säkerställer vi snabba tillsättningar på alla våra marknader, menar Petter Lundgren.


Hållbar kompetensförsörjning i fokus

Ett av Clockworks fokusområden är att bidra till hållbar kompetensförsörjning. Verktyget för att lyckas med det är att hjälpa företag att få fler kvinnor i ledande befattningar genom rekrytering.
– På Clockwork drömmer vi om ett jämställt ägande i ledningsgrupper och styrelser, och dit har vi tyvärr fortfarande en bit att vandra. Vårt långsiktiga mål är att alla våra kunder ska ha jämställda ledningsgrupper och vårt bidrag till det är att garanterat ett jämställt urval vid rekrytering, säger Petter Lundgren.

Oavsett hur det går för Clockwork på Recruitment Awards är Petter stolt över alla leda ett gäng ”Clockworkers”, som han själv kallar det.
– Att vi år efter år får med oss alla Clockworkers på tåget och fortsätter leverera hög kvalitet och god service till våra kunder är otroligt häftigt att få uppleva. Det är extra kul att se att vårt målmedvetna arbete inom hållbarhet ger resultat för oss och våra kunder, säger Petter Lundgren.

 

Så lyder juryns motivering:
"Clockwork är ett företag som kännetecknas av en framåtanda, med ett stort och gediget socialt engagemang. Sedan starten har grundstenarna för bolaget varit att arbeta med social hållbarhet som mångfald, jämställdhet och integration. Man pratar inte bara, man agerar också. Ett agerande som resulterat i att verksamheten från start vuxit till att nu ha verksamhet på över 20 orter. 

Med sin starka utveckling där medarbetarnas kunskap, erfarenhet och nära relationer med kunderna är grunden till att man fått utmärkelsen Sveriges mest nöjda kunder och blivit utsedda till branschens mest hållbara företag är Clockwork det självklara valet att utnämnas som finalist i kategorin Årets Bemanningsföretag"

Vinnaren utses på galan Recruitment Awards den 21 mars på Hamburger Börs.

 

Kontakter

Om oss

Hej! Det är vi som är Clockwork. Vi arbetar med rekrytering och bemanning men vi brukar säga att vi är i ”bättre framtidsbranschen” – för vi vill vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Vårt erbjudande är träffsäker matchning mellan företagens behov och medarbetarnas kvaliteter, oavsett om det handlar om jobb i industri- eller tjänstesektorn, inom skolvärlden eller i olika integrationsprojekt. Vi tror på människor och vi vet att rätt människa på rätt plats gör skillnad. Därför är det viktigt för oss att ha koll på varje marknad, varje företag och varje medarbetare. Och därför är det viktigt för oss med en stark lokal närvaro. Du möter oss i tjugo städer från Göteborg i söder till Luleå i norr.
Läs mer på www.clockworkpersonal.se

Följ Clockwork Bemanning & Rekrytering AB

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Clockwork Bemanning & Rekrytering AB

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye