Clockwork Bemanning & Rekrytering AB

Clockwork får flest till sysselsättning, tredje bäst i Sverige på matchning enligt ny rapport!

Dela

Clockwork har formellt intagit positionen som en av de tre ledande aktörerna inom jobbmatchning i Sverige, enligt den senaste rapporten från Werket. Bland ett sjuttiotal framstående leverantörer på listan placerar sig Clockwork som den tredje mest framgångsrika, när det gäller att effektivt matcha individer med rätt arbetsplatser eller utbildning. 

Clockwork växer och tillgången på arbetskraft är viktig faktor för framgång, men det viktigaste av allt är teamet av medarbetare, som de själva kallar "Clockworkers" vars passion och engagemang för individerna är unikt.
Clockwork växer och tillgången på arbetskraft är viktig faktor för framgång, men det viktigaste av allt är teamet av medarbetare, som de själva kallar "Clockworkers" vars passion och engagemang för individerna är unikt.

Sedan starten 2012 har Clockwork vuxit till att ha verksamhet på över 20 orter från Luleå i norr till Norrköping i Söder. Deras tjänster täcker allt från bemanning av industripersonal, tjänstepersoner och skolpersonal till rekrytering och matchning. Clockwork använder entreprenörskapet och kraften i företagandet för att göra skillnad för människor och för miljön. I dagarna publicerade Werket en ny topplista för resultat i KROM för kvartal två 2023, på listan finns de aktörer som avslutat fler än 100 deltagare under kvartalet. För Clockwork är Werkets senaste rapport inte bara siffor och en indikator på framgång, utan en bekräftelse på ett engagemang för att göra verklig skillnad i människors liv.  

- Att hjälpa arbetslösa in på arbetsmarknaden och att minska utanförskapet i samhället är otroligt viktigt för oss och en central del i vårt hållbarhetsarbete. Jag är så stolt över alla i vår organisation som gjort att vi fått ut flest deltagare i jobb och är tredje bäst på att säkerställa att det är anställningar som varar över lång tid, säger Petter Lundgren VD på Clockwork 

Att guida kandidater till lämpliga arbetsgivare eller utbildningar och se dem förverkliga sina karriärmål är en central del i verksamheten. Clockwork växer och tillgången på arbetskraft är viktig faktor för framgång, men det viktigaste av allt är teamet av medarbetare, som de själva kallar "Clockworkers" vars passion och engagemang för individerna är unikt.  

- Vår personal är det viktigaste vi har och grunden till vår framgång. Att vi jobbar tillsammans som ett team och att alla individer får de bästa fortsättningarna för att bidra och vara sitt bästa jag är viktigt för oss, säger Johanna Arnfeldt Tf Produktchef på Clockwork. 

Varje år hjälper företaget tusentals personer till nya jobb i hela sin verksamhet. Otroliga 57% av de som väljer Clockwork som leverantör i tjänsten Rusta och Matcha (KROM) säkrar en sysselsättning inom sex månader, vilket tydligt indikerar effektiviteten i Clockworks matchningsverksamhet där passionen för individen är nyckeln. 

- Vi på Clockwork är stolta över att ha skapat en arbetsplats där engagemanget för människan genomsyrar varje del av vårt jobb. Vi försöker alltid göra det lilla extra, vi anpassar stöttningen individuellt och vi bryr oss - på riktigt, det är något som våra deltagare märker och uppskattar. Med det här beskedet har vi dessutom fått ytterligare ett kvitto på att vi gör skillnad, avslutar Johanna. 

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Johanna Arnfeldt, Tf Produktchef Matchning Clockwork
Johanna Arnfeldt, Tf Produktchef Matchning Clockwork
Ladda ned bild
Petter Lundgren, VD Clockwork
Petter Lundgren, VD Clockwork
Ladda ned bild

Länkar

Om oss

Hej! Det är vi som är Clockwork. Vi arbetar med rekrytering och bemanning men vi brukar säga att vi är i ”bättre framtidsbranschen” – för vi vill vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Vårt erbjudande är träffsäker matchning mellan företagens behov och medarbetarnas kvaliteter, oavsett om det handlar om jobb i industri- eller tjänstesektorn, inom skolvärlden eller i olika integrationsprojekt. Vi tror på människor och vi vet att rätt människa på rätt plats gör skillnad. Därför är det viktigt för oss att ha koll på varje marknad, varje företag och varje medarbetare. Och därför är det viktigt för oss med en stark lokal närvaro. Du möter oss i tjugo städer från Göteborg i söder till Luleå i norr.
Läs mer på www.clockworkpersonal.se

Följ Clockwork Bemanning & Rekrytering AB

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Clockwork Bemanning & Rekrytering AB

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye