Enköpings kommun

Gunilla Fröman slutar som förvaltningschef på samhällsbyggnadsförvaltningen

Dela

Gunilla Fröman har valt att avsluta sitt uppdrag som förvaltningschef på samhällsbyggnadsförvaltningen i Enköping.

Foto på Gunilla Fröman i kontorslandskap.
Gunilla Fröman, förvaltningschef samhällsbyggnadsförvaltningen

Efter åtta år som förvaltningschef på samhällsbyggnadsförvaltningen går nu Gunilla vidare till nya utmaningar.

– Jag brinner för Enköping, både utifrån min arbetsroll och som Enköpingsbo. Nu när vi står inför förändringar inom samhällsbyggnadsprocessen i Enköpings kommun känner jag att det också är dags för nytt ledarskap inom samhällsbyggnad. Därför väljer jag nu att avsluta min tjänst. Det har varit en fantastisk organisation att få jobba med samhällsbyggnad i och jag är stolt över det vi gjort för Enköping, säger Gunilla Fröman.

– Jag tackar Gunilla för hennes tid som förvaltningschef på samhällsbyggnadsförvaltningen. Hon har verkligen gjort ett gediget arbete för att utveckla förvaltningen och samhällsbygget i Enköping. Jag önskar henne all lycka i framtiden, säger kommundirektör Daniel Jansson-Hammargren.

– Gunilla har lett samhällsbyggnadsförvaltningen med stort engagemang och värme under lång tid. Hon kommer att lämna över en välfungerande och välskött förvaltning till sin efterträdare, säger Krister Larsson, ordförande i tekniska nämnden.

– Gunilla kännetecknas av sin ärliga värme, omtanke och djupa engagemang för Enköping och jag är glad över att jag fått möjligheten att utveckla samhällsbygget tillsammans med henne. Jag önskar henne all lycka i hennes kommande utmaningar, säger Ulrika Ornbrant, ordförande i plan-, mark och exploateringsutskottet.

Information om ersättare kommer

Gunilla kommer att arbeta fram till den 30 juni innan hon lämnar för nya utmaningar.

– Först och främst tänker jag vara ledig i sommar och sen i höst väntar nya utmaningar. Förhoppningsvis där jag kan fortsätta stötta Enköpings utveckling och jobba med ledarskapsfrågor, säger hon.

Vi kommer att återkomma i frågan om ersättare inom kort. 

Kontakter

Om oss

Enköping, Sveriges närmaste stad, är en av landets snabbast växande kommuner – mitt i Europas mest expansiva tillväxtområden. Här byggs nya verksamheter, nya stadsdelar växer fram och vi planerar för framtidens Enköping. I kommunen jobbar cirka 3 500 personer för att varje dag erbjuda välfärd och service till invånare, föreningar, företag och besökare.

Följ Enköpings kommun

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Enköpings kommun

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye