Enköpings kommun

Danielle Littlewood blir tillförordnad förvaltningschef för samhällsbyggnadsförvaltningen

Dela

Biträdande förvaltningschef för samhällsbyggnadsförvaltningen, Danielle Littlewood, går in som tillförordnad förvaltningschef från och med den 1 juni.

Nuvarande förvaltningschef för samhällsbyggnadsförvaltningen Gunilla Fröman avslutar sin tjänst den 30 juni. Danielle Littlewood går in som tillförordnad förvaltningschef från och med den 1 juni och jobbar parallellt med Gunilla den sista månaden.

– Danielle är en kompetent chef som känner till samhällsbyggnadsförvaltningen och området väl. Det känns bra att hon, som redan är biträdande förvaltningschef, går in som tillförordnad under den här perioden och stöttar förvaltningen, säger kommundirektör Daniel Jansson-Hammargren.

– Jag är glad och tacksam över att jag fått detta förtroende. Mitt engagemang för Enköpings kommun är stort och jag ser fram emot att, tillsammans med våra fantastiska medarbetare, fortsätta arbetet med ett hållbart samhällsbyggande som gör nytta för hela kommunen, säger Danielle Littlewood. 

Kontakter

Bilder

Danielle Littlewood, biträdande förvaltningschef samhällsbyggnadsförvaltningen
Danielle Littlewood, biträdande förvaltningschef samhällsbyggnadsförvaltningen
Ladda ned bild

Om oss

Enköping, Sveriges närmaste stad, är en av landets snabbast växande kommuner – mitt i Europas mest expansiva tillväxtområden. Här byggs nya verksamheter, nya stadsdelar växer fram och vi planerar för framtidens Enköping. I kommunen jobbar cirka 3 500 personer för att varje dag erbjuda välfärd och service till invånare, föreningar, företag och besökare.

Följ Enköpings kommun

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Enköpings kommun

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye