Enköpings kommun

Parkera i Bredsand med p-skiva

Dela

Från den 29 mars 2024 behövs p-skiva för att parkera i Bredsand på parkeringen ovanför badet som nås från Farleden samt Vråkstigen. 

Badstrand med gräs och  Mälaren.
Badet vid Bredsand. Parkeringen ligger strax ovanför badet.

Nu när våren och sommaren snart kommer så är det många som besöker Bredsand. För att så många som möjligt ska kunna parkera behöver vi se över reglerna.

En annan anledning till parkeringsreglerna är säkerheten i området. Till exempel måste ambulans och brandkår kunna ta sig fram när det behövs.


Parkeringsregler

  • Du kan stå i 4 timmar om du lagt fram en p-skiva eller motsvarande.
    Denna regel gäller från klockan 06:00-22:00 alla dagar (även dag före sön- och helgdag och helgdag).
  • Nattetid (klockan 22-06) är det fritt att stå.

Vi vet att parkeringen har färre gäster under kväll- och nattetid. Vi har därför försökt anpassa reglerna så att den går att använda mer fritt under den tid på dygnet då det inte är lika mycket trafik på platsen. Reglerna gäller året om.

Välj gärna bussen

Har du möjligheten så är även bussen ett bra alternativ för att ta sig ut till Bredsand. Buss nr 21 går varje halvtimme under dagtid.

Kontakter

Om oss

Enköping, Sveriges närmaste stad, är en av landets snabbast växande kommuner – mitt i Europas mest expansiva tillväxtområden. Här byggs nya verksamheter, nya stadsdelar växer fram och vi planerar för framtidens Enköping. I kommunen jobbar cirka 3 500 personer för att varje dag erbjuda välfärd och service till invånare, föreningar, företag och besökare.

Följ Enköpings kommun

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Enköpings kommun

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye