Norra Skog

Norra Skog höjer priserna – mer pengar till skogsägarna

Dela

Nu höjer Norra Skog priserna till skogsägare på specialsortimentet, till exempel lednings- och stängselstolpar, svarvtimmer och stamblock. Förändringen gör att skogsägarna får mer kvar i plånboken och att varje träds potential tas tillvara.
 

– Vi jobbar ständigt för att förbättra erbjudandet till våra medlemmar. Det här är nästa steg, säger Jonas Arvidsson, marknadschef Virke på Norra Skog.

Ledningsstolpar
Ledningsstolpar Fotograf Mikael Lundgren Umeå

Norra Skog erbjuder ett brett utbud av skogliga tjänster som gör skogsägandet enklare – med målsättningen att skapa lönsamhet för alla medlemmar både på kort och lång sikt. Och föreningen har jobbat länge med att stärka sitt erbjudande till skogsägarna ytterligare. Grundpriserna i prislistorna har höjts, liksom den unika vinstdelningen. Föreningen har även ökat premierna för de som bygger skogsbilvägar samt för avverkningar vid barmark.

– Nu tar vi nästa steg och höjer priserna på våra specialsortiment. Vi strävar alltid efter att maximera värdet i varje skog och därför jobbar vi med en rad olika sortiment, det ger oss en stor mångfald och stor valmöjlighet. Vårt unika sortiment höjer värdet för skogsägarna – och det kan ingen annan erbjuda, säger Jonas Arvidsson.

Prishöjningen berör specialsortimentet på till exempel lednings- och stängselstolpar, svarvtimmer och stamblock.

– Skogsägare som har skogar med dessa produkter kommer nu få ett ännu högre avverkningsnetto. Om man dessutom är medlem får man ytterligare plus i affären genom vår vinstdelning säger Jonas Arvidsson.

Kontakter

Bilder

Stolpar
Stolpar
Ladda ned bild
Ledningsstolpar, Agnäs stolpfabrik
Ledningsstolpar, Agnäs stolpfabrik
Ladda ned bild

Länkar

Om oss

Norra Skog drivs av att göra skogsägarlivet i Norrland så värdefullt som möjligt. Vi ägs utav våra medlemmar och verkar för deras bästa, alltid. Både när vi ger råd om hur de kan få ut det mesta och bästa av sitt skogsägande och när vi representerar dem politiskt.

Följ Norra Skog

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Norra Skog

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye