Stiftelsen Skansen

Tjolahopp! Nu blir det hyss och skoj på Skansen

Dela

-Den här majhelgen har blivit en riktig tradition och vi är så glada att återigen få bjuda in stockholmarna till Skansen för att träffa Pippi och alla de andra från Astrid Lindgrens värld, säger Max Hallén, VD, Astrid Lindgren Aktiebolag.

Astrid Lindgrens Värld på Skansen
Astrid Lindgrens Värld på Skansen Alex Hinchcliffe

Helgen den 11–12 maj är det återigen dags för ännu en sagolik upplevelse när Astrid Lindgrens Värld kommer tillbaka till Skansen! Två dagar fullspäckade med äventyr, musik, lekar och en massa roliga aktiviteter väntar för både unga och gamla.

Favoritkaraktärerna från Astrid Lindgrens magiska sagovärld kommer att vara på plats och bjuda på allsång och föreställningar som kommer att få både skratt och fantasi att flöda. Våra marknadsstånd kommer att vara fyllda med godsaker och Luffarorkestern kommer att spela härlig musik.

- Det är så kul att kunna bjuda på en helg av hyss och skoj, våra gäster kommer att få uppleva en sagolik värld fylld med äventyr och underhållning för alla åldrar. Vi ser fram emot att skapa magiska stunder och ge våra gäster minnen för livet i Astrid Lindgrens anda, säger Matilda Klein, evenemangschef på Skansen.

Helgens program:

Sångprogram med Rasmus på luffen och Paradis-Oskar

Följ med Rasmus på hans äventyr som luffare när han träffar på den charmerande Paradis-Oskar! Det blir en programpunkt full av överraskningar och skratt som inte får missas!

Allsång med Fröken Prysselius

Bli en del av allsångsfesten när Fröken Prysselius bjuder in till sång och skratt! Förbered dig att möta Pippi Långstrump och poliserna Kling och Klang för en magisk stund för hela familjen!

Mingel med Luffarorkestern

Följ med när Luffarorkestern sprider glädje genom parken och bjuder på visor från Astrid Lindgrens fantastiska värld.

Balansera på taknock

Testa din balans som Madicken genom att balansera på en taknock och känn dig som en riktig äventyrare.

Lek och skoj

Utforska lekar från förr, utmana dina vänner på roliga banor och hoppa i höstackar för en dag fylld av skratt och glädje.

Helgen är ett samarbete med Astrid Lindgrens Värld och Astrid Lindgren Aktiebolag

Tjolahopp– Astrid Lindgrens Värld på Skansen, den 11-12 maj. 

Förköp biljett! Slipp stå i kö och förköp din biljett redan nu på skansenbiljett.se

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Astrid Lindgrens Värld på Skansen
Astrid Lindgrens Värld på Skansen
Ladda ned bild
Balans på taknocken
Balans på taknocken
Ladda ned bild
Pippi Långstrump på Skansen
Pippi Långstrump på Skansen
Ladda ned bild

Länkar

Om Skansen:

Mitt på den gröna ön Djurgården i Stockholm finns Skansen. En plats som levandegör upplevelser av natur och kultur – nu, då och i framtiden. Stiftelsen Skansen är världens äldsta friluftsmuseum, grundat 1891 av Artur Hazelius, och varje år kommer cirka 1,4 miljoner gäster till oss.

Följ Stiftelsen Skansen

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Stiftelsen Skansen

Två helger av historisk inspiration och samtida kunskap under Skansens Trädgårdsdagar2.5.2024 14:59:23 CEST | Pressmeddelande

För tredje året i rad bjuder Skansen in till Trädgårdsdagarna, en härlig upplevelse för trädgårdsentusiaster i alla åldrar – från möten med trädgårdsmästare och blomsterutställning i anrika Skogaholms herrgård till kurser, trädgårdsmarknad och naturpyssel. Den 18–19 maj och den 25–26 maj fylls Stockholms mest historietäta park med inspiration och kunskap inför den stundande trädgårdssäsongen.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye