Cloetta Sverige AB

Njut av smaken av sommar med Läkerols nyheter: YUP Sour Watermelon och Dents Raspberry Salmiak

Dela

YUP Sour Watermelon är en pastill som med sin läskande vattenmelonsmak och sitt sötsyrliga strössel för tankarna till varma sommardagar. Läkerol Dents Raspberry Salmiak är en banbrytande produkt som förenar funktion och smak på ett exceptionellt sätt, med den klassiska smakkombinationen hallon och salmiak. 

Nyheterna från Läkerol är mer än bara oemotståndligt goda – de är även sockerfria, veganska och tillverkade med endast naturliga färgämnen och aromer. Läkerol Dents Raspberry Salmiak innehåller dessutom 50 % xylitol, vilket främjar tändernas mineralisering och bidrar till en god tandhälsa. Sveriges Tandläkarförbund stöder användningen av xylitol som huvudsakligt sötningsmedel.

– Det är extra glädjande att vi inte bara presenterar en utan två fantastiska nyheter från Läkerol i sommar. Deras goda egenskaper gör dem till det ultimata tillskottet i vardagen, vare sig du längtar efter något gott och uppfriskande eller strävar efter att ta hand om dig själv och dina tänder lite extra, säger Fia Rasmusson, Brand Manager på Cloetta.

Nyheterna från Läkerol finns tillgängliga i dagligvaruhandeln från vecka 20.

Mer information:
Kontakta fia.rasmusson@cloetta.se, Brand Manager på Cloetta.

Intresserad av smakprov?
Kontakta michaela.ekelund@cloetta.se, Communication Project Manager på Cloetta.

Kontakter

Bilder

Om oss

Cloetta har en stark position på den svenska konfektyrmarknaden. Vi erbjuder ett brett och varierat sortiment med starka varumärken inom choklad, godis, pastiller och nötter. Våra främsta varumärken är Läkerol, Malaco, Ahlgrens bilar, Kexchoklad, Polly, CandyKing, Center, Juleskum, Plopp, Sportlunch och Nutisal. I Sverige har Cloetta ca 650 medarbetare som arbetar på vårt kontor i Malmö, inom försäljningsorganisationen och i vår fabrik i Ljungsbro. Cloetta Sverige ingår i Cloetta-koncernen med verksamhet i flera länder. Cloettas B-aktie handlas på Nasdaq Stockholm.

Välkommen att läsa mer på www.cloetta.se och www.cloetta.com.

Cloetta i sociala medier.

Följ Cloetta Sverige AB

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Cloetta Sverige AB

Årets sommarnyheter är här - CandyKing släpper åtta nya bitar för säsongens godaste mix!7.5.2024 09:00:00 CEST | Pressmeddelande

Med sommaren runt hörnet är det dags för CandyKing att presentera säsongens nyheter, inte mindre än åtta nya spännande lösgodisbitar. Fruktiga och syrliga toner med en hint av nostalgi fortsätter att vara starka trender inför sommaren. Missa inte fruktiga Fizzy Dino Dip och Fizzy Unicorn Dip, en härlig klubba doppad i syrligt pulver som tar dig tillbaka till barndomen. Exklusivt hos CandyKing finns även frestande sega Flygande Mattor med smak av Tutti-Frutti!

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye