Cloetta Sverige AB

Årets sommarnyheter är här - CandyKing släpper åtta nya bitar för säsongens godaste mix!

Dela

Med sommaren runt hörnet är det dags för CandyKing att presentera säsongens nyheter, inte mindre än åtta nya spännande lösgodisbitar. Fruktiga och syrliga toner med en hint av nostalgi fortsätter att vara starka trender inför sommaren. Missa inte fruktiga Fizzy Dino Dip och Fizzy Unicorn Dip, en härlig klubba doppad i syrligt pulver som tar dig tillbaka till barndomen. Exklusivt hos CandyKing finns även frestande sega Flygande Mattor med smak av Tutti-Frutti!

Sommarens nyhetslansering från CandyKing är sprängfylld med trendigt fruktiga och syrliga smaker. I årets släpp lanseras hela åtta nya bitar till lösgodishyllan, varav tre exklusivt finns att plocka hos CandyKing. Bland nyheterna finns Flygande Mattor med smak av Tutti-Frutti, lemon/lime-klubban Fizzy Dino Dip och jordgubb/banan-klubban Fizzy Unicorn Dip som kommer i en dippåse fylld med syrligt pulver för en extra laddad smakupplevelse.

Sommarens nyheter i lösgodishyllan är verkligen det bästa av allt! Mixen av dessa åtta fruktiga och syrliga bitar kompletterar vårt standardsortiment perfekt inför sommarveckorna, säger Charlotta Berglind, Brand & Activation Mangager Pick & Mix, Cloetta Sverige. Som ledande lösgodisleverantör är vi måna om att driva kategorin framåt i varje säsong och skapa fler valmöjligheter för alla lösgodisälskare!

Sommarnyheterna som finns i butik från vecka 20 är:

  • Flygande Mattor – Magiskt goda mattor i Tutti-Frutti smak. Bara hos CandyKing!
  • Fizzy Dino Dip – Lemon/lime som doppas i syrligt pulver. Bara hos CandyKing!
  • Fizzy Unicorn Dip – Jordgubb/banan klubba som doppas i syrligt pulver. Bara hos CandyKing!
  • Fruity Rings – Mjuka fruktringar med smak av päron/hallon & banan/jordgubb
  • Citron- & Limeskivor – Syrliga skivor med smak av citron & lime
  • Aakkosur – Syrligt vingummi med fruktsmak
  • Nöt-Crème Honungsrostade Jordnötter – Klassikern Nöt-Crème i ny smak
  • Cool Vanilj & Jordgubbsromb – Sursandad skum med vanilj- och jordgubbssmak

Med lanseringen av sommarnyheterna fortsätter CandyKing att bygga både sortiment och varumärke samt stärka sin position som premiumleverantör av lösgodis. Cloetta är den största leverantören av pick & mix i Europa. Lösviktsgodis har en mycket stark position i de nordiska länderna där Sverige står för 30 procent av den totala konsumtionen, medan övriga Norden står för 5–15 procent. Med över 500 godissorter att välja på erbjuder CandyKing valfrihet och smakglädje för alla.

För mer information, välkommen att kontakta:

Charlotta Berglind, Brand & Activation Manager Pick & Mix, Cloetta Sverige

Charlotta.berglind@cloetta.se

Bilder

Om oss

Cloetta har en stark position på den svenska konfektyrmarknaden. Vi erbjuder ett brett och varierat sortiment med starka varumärken inom choklad, godis, pastiller och nötter. Våra främsta varumärken är Läkerol, Malaco, Ahlgrens bilar, Kexchoklad, Polly, CandyKing, Center, Juleskum, Plopp, Sportlunch och Nutisal. I Sverige har Cloetta ca 650 medarbetare som arbetar på vårt kontor i Malmö, inom försäljningsorganisationen och i vår fabrik i Ljungsbro. Cloetta Sverige ingår i Cloetta-koncernen med verksamhet i flera länder. Cloettas B-aktie handlas på Nasdaq Stockholm.

Välkommen att läsa mer på www.cloetta.se och www.cloetta.com.

Cloetta i sociala medier.

Följ Cloetta Sverige AB

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Cloetta Sverige AB

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye