Svenska Orienteringsförbundet

Nytt nummer av Orienteraren - exklusiv intervju med Tove Alexandersson

Dela

Från och med idag finns ett nytt nummer av Orienteraren, Orienterarnas egen tidning, ute. 

I senaste numret kan du bland annat läsa en längre exklusiv intervju med Tove Alexandersson. Du får även veta nycklarna till Martin Regborns toppform och läsa mer om Hanna Lundbergs upptrappning inför VM. Vi har även besökt Sätra i södra Stockholm där Tumba Mälarhöjdens OK lockar nya till orienteringen med Hittahem. Det och mycket mer i nya Orienteraren. 

Nytt nummer av Orienteraren ute nu
Nytt nummer av Orienteraren ute nu Svensk Orientering

Tidningen som finns tillgänglig från och med i dag är 68 sidor långt och i årets andra nummer får du allt inför sprint-VM i Skottland, reflektion av nya Tiomila, möta Svenska Orienteringsförbundets nya ordföranden Anders Sahlén, samt utdrag och analys från både EM i MTBO och PreO.

Är du journalist och vill läsa det senaste numret av Orienteraren? 
Maila till Orienteraren@orientering.se så får du ett inlogg till den digitala tidningen.  
Vid användning av text och bilder, ange källa: Orienteraren.

Om Orienteraren
Orienteraren - orienterarnas egen tidning. Här får du läsa fördjupande reportage om orientering, veta mer om våra landslagsstjärnor och vad som händer i föreningarna, få hälso- och träningstips, läsa krönikor och lösa korsord.  

Det första numret av Skogssport, 31 sidor tjockt, landade i brevlådan 1947. Sedan dess har tidningen fått en självklar plats i många orienterings-hjärtan. Så sent som 2022 firade tidningen 75 år. I samband med jubiléet fick det anrika magasinet ett nytt namn – Orienteraren – och ett nytt utseende. 

Tidningen utkommer om fyra gånger per år och under sista numret inkluderas även Tävlingsbilagan för kommande år. Tidningen finns både i fysisk edition och digitalt. 

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Orienteraren
Orienteraren
Ladda ned bild

Länkar

Svenska Orienteringsförbundet består av 600 föreningar med 84 000 medlemmar. Vi är en idrott för alla, med framgångsrika landslag, en omfattande tävlings- och ungdomsverksamhet samt aktiviteter som hittaut, naturpasset och motionsorientering för allmänheten. Våra medlemsföreningar arrangerar varje år runt 600 tävlingar och stora evenemang som Tiomila och O-Ringen.

Följ Svenska Orienteringsförbundet

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Svenska Orienteringsförbundet

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye