Vision

Annika Silver från Botkyrka kan bli årets chef

Dela
Vårdadministrativa chefen på Karolinska universitetssjukhuset, Annika Silver från Botkyrka, är en av tio finalister som kan ta hem priset Årets Chef i Fokus. Priset delas ut av Chefen i fokus, Visions ledarskapsmagasin, till en chef som är medlem i Vision. Vinnaren utses den 20 maj på ett direktsänt digitalt lunchevent.

Utveckling är guld för Annika. Hon har passion för administration och vill lyfta vikten av medicinska sekreterare i hälso- och sjukvården. Som vårdadministrativ chef på Karolinska universitetssjukhuset kan hon göra just det. 

Varför tror du att du är nominerad och också finalist i Årets Chef i fokus 2022?

– Min inre kompass är alltid inställd på att vara ordningsam, visa omtanke och ett genuint intresse samt att dela med mig av mig själv och mina kunskaper. Jag är prestigelös och förstår verkligen vikten av att arbeta tillsammans. Jag uppmuntrar delaktighet genom att bjuda in till nätverk och förutsättningslösa samtal där jag är öppen med vad som är på gång och ställer frågor. Ofta sitter medarbetarna inne med de bästa lösningarna.

Ge oss ditt bästa ledarskapstips!

– Var tydlig med vision och mål och involvera medarbetarna i arbetet hur vi ska ta oss dit. Det gör att var och en förstår sin del och sin roll på ett bättre sätt. Glöm inte heller att tala om för dina medarbetare hur viktiga och bra de är.

Om Årets Chef i fokus

Av över hundra nominerade tävlar tio finalister om årets pris. Med priset vill Vision uppmärksamma goda ledarskapsinsatser och lyfta fram hur avgörande ett gott ledarskap är för att skapa en god arbetsmiljö och en bra verksamhet.

Läs hela intervjun med Annika i Chefen i fokus: Finalist: Utveckling är guld för Annika Silver — Vision

För mer information kontakta:
Hediye Güzel, presschef Vision, 076-141 7321, hediye.guzel@vision.se

Bilder

Om

Vision
VisionVisions medlemmar leder, utvecklar och administrerar välfärden och jobbar i kommuner, regioner, privata företag eller kyrkan. Många är också studenter med siktet inställt på arbete inom välfärden.

Våra 200 000 medlemmar finns inom tusentals olika yrken och bildar tillsammans ett värdefullt nätverk. Vi är en feministisk organisation, partipolitiskt obundna och ingår i TCO. 

Följ Vision

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Vision

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum