Svenska Bostäder

Äntligen är Husbyfestivalen tillbaka!

Dela

På lördag den 27 augusti är det åter dags för den populära Husbyfestivalen efter två års uppehåll. Klockan 14.00-21.00 välkomnar vi stjärnan Tusse, Nassim Al Fakir och en rad lokala artister till Husby Centrum.

Tusse kommer till Husbyfestivalen. Fotograf: Gustav Ike Nielsen
Tusse kommer till Husbyfestivalen. Fotograf: Gustav Ike Nielsen

Husbyfestivalen är en härlig blandning av mat, musik, kultur och sport. Den som är hungrig kan välja mellan maträtter från de närliggande restaurangerna medan en rad olika artister avlöser varandra på scen. Besökarna får chansen att prova på en blandning av aktiviteter, så som boxning, handboll och trampolin. Dessutom blir det klättertorn, ansiktsmålning och ballongfigurer för de allra minsta.

– Nu fortsätter vi med den traditionella festivalen i Husby centrum som varit mycket uppskattad i området. Syftet är att stärka gemenskapen och skapa en festival som är tillgänglig för alla besökare, stora som små, säger Dennis Wedin, bostads- och fastighetsborgarråd samt styrelseordförande för Svenska Bostäder.

– Vi är oerhört glada över att åter kunna fylla Husby Centrum med matos, musik och människor! Husbyfestivalen bjuder på underhållning för hela familjen och är en kär tradition även för oss som jobbar på Järva. Varmt välkomna den 27 augusti, hälsar Natasha Johansson, centrumledare på Svenska Bostäder.

Fullständigt program hittar du på husbyfestival.se

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Tusse kommer till Husbyfestivalen. Fotograf: Gustav Ike Nielsen
Tusse kommer till Husbyfestivalen. Fotograf: Gustav Ike Nielsen
Ladda ned bild

Länkar

Om

Svenska Bostäder
Svenska BostäderSvenska Bostäder grundades 1944 och ägs av Stockholms stad. Vi är ett av Sveriges största bostadsbolag och har i över 75 år haft en aktiv roll i byggandet av Stockholm.

Följ Svenska Bostäder

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Svenska Bostäder

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum