Bingolotto

Brandsta City Släckers i BingoLotto

Dela

Den 29 mars, kl. 18.00 i TV4, väntas det slå gnistor om scenen i BingoLotto, då allas vår favorit Brandsta City Släckers kommer på besök!

 BRANDSTA CITY SLÄCKERS

2002 vann sjöng de till sig en självklar plats i folkets hjärtan, iklädda full brandmansmundering, i Melodifestivalen. Bidraget ”Kom och ta mig”, som idag har spelats fler än 6,5 miljoner gånger på Spotify, har sedermera vuxit fram som en odödlig klassiker. En rykande het superhit, inte minst på dansgolv runtom i Sverige. Bandet, som till en början kom till i samband med en företagsrocktävling i Helsingborg 1994, har medverkat i Melodifestivalen vid två tillfällen och utgett 4 album. Med 130 000 lyssnare per månad på Spotify, tycks den svenska publiken vara i eld och lågor över bandets brinnande passion för musik, än idag.

MAMMA JAG SVÄR
Den 24 januari, tidigare i år, gav man ut singeln ”Mamma Jag Svär”. Låtsläppet innebar en efterlängtad comeback för Brandsta City Släckers. Nu tar man sikte mot nya mål. Inte minst Melodifestivalen 2021.

Söndagen den 29 mars 2020, kl. 18.00, välkomnar vi Brandsta City Släckers till BingoLotto!

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Om

Bingolotto
BingolottoOm Folkspel

Folkspel är föreningslivets eget spelbolag med ett enda syfte; att generera pengar till Sveriges föreningsliv. Med produkterna BingoLotto, Sverigelotten och BingoLottos Julkalender har Folkspel sedan starten 1991 genererat 16 miljarder kronor till föreningarna inom de 70 riksorganisationer som är medlemmar.

Följ Bingolotto

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Bingolotto

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum