Clockwork Bemanning & Rekrytering AB

Clockwork finalister i två prestigefyllda branschutmärkelser

Dela

Varje år delar webbtidningen Branschen ut priser till de företag som gjort betydande insatser för rekryterings- och bemanningsbranschen. I kategorierna Årets rekryteringsföretag och Årets rekryterare är Clockwork en av tre stolta finalister. Vinnarna utses på branschgalan Recruitment Awards den 22 mars.

En av Clockworks framgångsfaktorer är att jobba lokalt och kundnära. Att all personal känner till varje marknads unika förutsättningar bygger starka relationer till kunderna, menar Clockworks vd Petter Lundgren.
– Det får vi bekräftat genom att vi 2021 toppade listan över branschens nöjdaste kunder enligt Svenskt Kvalitetsindex. Vårt långsiktiga mål är att våra kunder ska ha jämställda ledningsgrupper och vårt bidrag till det är att garanterat ett jämställt urval, säger Petter Lundgren, vd.

Så här lyder motiveringen till utmärkelsen Årets rekryteringsföretag:

"Med ett idogt och kundnära arbete har Clockwork fortsatt ta stora steg i sin utveckling och har branschens nöjdaste kunder i en mätning av Svenskt Kvalitetsindex. Med en väl fungerande rekryteringsprocess har man förstärkt sin position på marknaden i allmänhet och i norra Sverige i synnerhet"

 

Sofi Centerman – nominerad till Årets Rekryterare

Av 84 nominerade kandidater till titeln Årets Rekryterare är dessutom Clockworks Sofi Centerman en av tre finalister. Sofi jobbar som rekryteringskonsult inom Clockworks verksamhetsområde Skolbemanning & Rekrytering sedan tre år tillbaka. Med en bakgrund som lärare och biträdande rektor, framför allt i internationell kontext, vet Sofi exakt vilka utmaningar skolor står inför.

– Jag vet hur stressigt det kan vara att hitta rätt person till rätt tjänst inom skolans värld. Mitt förhållningssätt är att jag vill att skolorna ska hitta långsiktiga lösningar. Min främsta drivkraft är helt klart att alla ska vara nöjda och det är också där jag finner min motivation till att leverera det lilla extra i varje rekryteringsprocess. Det som jag tror utmärker mig i mina samarbeten är min transparens i kombination med att stötta och leda både kunder och kandidater genom en process, säger Sofi Centerman.

Sofis nominering lyder:

"Genom sitt professionella förhållningssätt och engagemang inspirerar Sofi Centerman kollegor såväl som kunder i rekryteringsprocessen. Med stor noggrannhet och kvalitet levererar Sofi gång på gång det kunderna efterfrågar. Hon får förnyat förtroende och är oerhört skicklig på att hjälpa beställare förstå vad de söker. Det visar också på antalet rekryteringar under året och hennes bidrag till att företaget har vunnit Sveriges Nöjdaste kunder 2021. Allt detta sammantaget resulterar att vi utnämner henne som finalist i utmärkelsen Årets Rekryterare"

Vinnarna i respektive kategori utses på branschgalan Recruitment Awards den 22 mars.

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Om

Clockwork Bemanning & Rekrytering AB
Clockwork Bemanning & Rekrytering AB
Stigaregatan 7
791 60 Falun

https://clockworkpersonal.se/

Hej! Det är vi som är Clockwork. Vi arbetar med rekrytering och bemanning men vi brukar säga att vi är i ”bättre framtidsbranschen” – för vi vill vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Vårt erbjudande är träffsäker matchning mellan företagens behov och medarbetarnas kvaliteter, oavsett om det handlar om jobb i industri- eller tjänstesektorn, inom skolvärlden eller i olika integrationsprojekt. Vi tror på människor och vi vet att rätt människa på rätt plats gör skillnad. Därför är det viktigt för oss att ha koll på varje marknad, varje företag och varje medarbetare. Och därför är det viktigt för oss med en stark lokal närvaro. Du möter oss i tjugo städer från Göteborg i söder till Luleå i norr.
Läs mer på www.clockworkpersonal.se

Följ Clockwork Bemanning & Rekrytering AB

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Clockwork Bemanning & Rekrytering AB

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum