Clockwork Bemanning & Rekrytering AB

Clockworks kunder nöjdare än branschsnittet - igen!

Dela

För andra året i rad lät Clockwork genomföra en oberoende marknadsundersökning via SKI för att se hur nöjda bolagets kunder är. Fjolårets kundundersökning slog fast att Clockworks resultat var högre än branschsnittet. I år förbättrades det resultatet - med råge.

I 2019 års kundundersökning fick Clockwork betyget 78,0 av 100 medan branschsnittet landade på 69,3. Ett mycket högt betyg som få skulle kunna slå - förutom Clockwork. Resultatet från den senaste mätning var nämligen hisnande 79,9 gentemot branschens 69,0. Efter att ha överträffat sin egen toppnotering visar Clockwork att förra året inte var något undantag.

Undersökningen genomfördes i år mellan mitten av maj till början på juni. Likt förra året är det frågor om image, förväntningar, produktkvalitet, service, prisvärdhet, nöjdhet och lojalitet som besvaras. Clockworks största styrkor, jämfört med branschsnittet, var image, service och lojalitet - precis som i fjol.

- Med personal som känner stark passion för sitt arbete får man nöjda kunder. Det ser vi återigen bevis på. Det är kul att jobba hos oss och nu får vi än en gång bekräftat att det är kul att jobba med oss också, säger Clockworks vd, Petter Lundgren.

Långvariga samarbeten och starka relationer är receptet bakom Clockworks framgång. Ett vinnande koncept som inte kommer överges i första taget. Däremot nöjer sig inte företaget med det här resultatet. Det finns alltid fler utmaningar att ta sig an.

- Vi säger alltid att relationer är viktigare än transaktioner. Där tror jag också att vi har möjlighet att förbättra oss än mer. Genom att nu satsa stort på hållbarhet hoppas vi kunna bidra ännu mer till våra kunders affärsnytta, avslutar Petter Lundgren.

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Länkar

Om

Clockwork Bemanning & Rekrytering AB
Clockwork Bemanning & Rekrytering AB
Stigaregatan 7
791 60 Falun

https://clockworkpersonal.se/

Hej! Det är vi som är Clockwork. Vi arbetar med rekrytering och bemanning men vi brukar säga att vi är i ”bättre framtidsbranschen” – för vi vill vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Vårt erbjudande är träffsäker matchning mellan företagens behov och medarbetarnas kvaliteter, oavsett om det handlar om jobb i industri- eller tjänstesektorn, inom skolvärlden eller i olika integrationsprojekt. Vi tror på människor och vi vet att rätt människa på rätt plats gör skillnad. Därför är det viktigt för oss att ha koll på varje marknad, varje företag och varje medarbetare. Och därför är det viktigt för oss med en stark lokal närvaro. Du möter oss i tjugo städer från Göteborg i söder till Luleå i norr.
Läs mer på www.clockworkpersonal.se

Följ Clockwork Bemanning & Rekrytering AB

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Clockwork Bemanning & Rekrytering AB

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum