Bingolotto

Dansbandsspecial i Bingolotto med Donnez, Voize och Pia Pihlgrens

Dela

På söndag blir det dansband för hela slanten i Bingolotto. Programmet gästas av Donnez, Voize och Pia Pihlgrens. Söndag 12 juni kl 18.00 i TV4

Donnez

I över 20 år har de spridit dansbandsglädje på såväl födelsedagsfester som stora dansbandsevent. Med en enorm kärlek till sin publik är Donnez att beakta som ett av Sveriges mest omtyckta dansband. Den 12 juni gästar de BingoLotto!

Voize

Från Diggiloo till Dansbandsveckan i Malung! Voize har under de senaste 10 åren förgyllt såväl dansbanor som livescener i hela landet. Den 12 juni kommer Voize till BingoLotto!

Pia Pihlgrens

Med tre ledsagare och ett helt eget sound har Pia Pihlgrens levererat dansmusik av högsta kvalitét sedan början av 90-talet! På söndag den 12 juni äntrar bandet scenen i BingoLotto!

Läs mer om Donnez här:

https://www.bingolotto.se/nyheter/artister/donnez/?utm_source=tt&utm_medium=article&utm_campaign=artist-donnez&utm_content=artist-donnez

Läs mer om Voize här:

https://www.bingolotto.se/nyheter/artister/voize/?utm_source=tt&utm_medium=article&utm_campaign=artist-voize&utm_content=artist-voize

Läs mer om Pia Pihlgrens här:

https://www.bingolotto.se/nyheter/artister/pia-pihlgrens/?utm_source=tt&utm_medium=article&utm_campaign=artist-pia-pihlgrens&utm_content=artist-pia-pihlgrens

 

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Dokument

Om

Bingolotto
BingolottoOm Folkspel

Folkspel är föreningslivets eget spelbolag med ett enda syfte; att generera pengar till Sveriges föreningsliv. Med produkterna BingoLotto, Sverigelotten och BingoLottos Julkalender har Folkspel sedan starten 1991 genererat 16 miljarder kronor till föreningarna inom de 70 riksorganisationer som är medlemmar.

Följ Bingolotto

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Bingolotto

Malena Ernman & Philip Jalmelid i Bingolotto12.5.2022 17:04:09 CEST | Pressmeddelande

Med sina enastående röster har både Malena Ernman och Philip Jalmelid en förmåga att fullständigt trollbinda sin publik. Malena är sedan länge etablerad som en av Operasveriges största stjärnor, medan Philip ständigt briljerar i de största av succémusikaler. I sommar är Malena och Philip aktuella med finalföreställningarna av den hyllade uppsättningen ”Så som i Himmelen”. Den 15 maj gästar de BingoLotto!

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum