WERECKI PROMOTION  COMPANY

"Donnez" släpper nytt album i april och firar med omfattande turné - "Cheva 52" är nya singeln!

Dela
Donnez släpper nytt album och er sig ut på ny omfattande turné i hela Norden. Nya låten "Cheva 52" är tagen från deras kommande album "Skön style" med albumrelease den 28 april.
Foto: Kristofer Lönnå, WERECKIPR
Foto: Kristofer Lönnå, WERECKIPR

Ett av landets populäraste dansbandet Donnez släpper nytt album och ger sig ut på ny omfattande turné i hela Norden. Nya låten "Cheva 52" är tagen från deras kommande album "Skön style" med albumrelease den 28 april. Donnez medverkar i Bingolotto i sjuan nu på lördag den 1 april.

Lyssna på Donnez nya singel "Cheva 52" (Spotify): Klicka här...

Donnez slog igenom stort och blev ett med svenska folket i SVT:s Dansbandskampen 2010 och de satte ett så starkt avtryck att de blev ett av Sveriges mest populära dansband och golvets kungar. Nu är bandet större än någonsin med en fanskara runt om i hela Norden, med över 150 spelningar bokade i år och medverkar även live i sjuan "Bingolotto" den 1 april.

Donnez är ett av Sveriges flitigaste turnerande dansband med mängder av publikrekord genom åren. Grammisnominerade för albumet ”Alla dar i veckan" 2021 (4:e nomineringen). Vunnit tre guldklavar. Medverkade i SVT:s succéprogram "Dansbandskampen" (2010) och synts återkommande i TV som; TV4 Nyhetsmorgon, Bingolotto, SVT Landet Runt och SVT Nyheterna m.fl.

Senaste albumet ”Bucketlist” släpptes 2021 och tog sig upp på den svenska topplistan. Inte ”bara” på försäljningslistan där bandet varit i topp med tidigare album också utan även på den totala listan som inkluderar streaming. En bragd att slå sig in bland alla storstreamande artister. Nya albumet "Skön style" släpps den 28 april 2023 och första smakprovet är singeln "Golvets kung".

Donnez består idag av bandetskapellmästare Donald "Donne" Laitila påsång, klaviatur och dragspel, Andy Ekenmopå sång och trummor, Max Lindqvist pågitarr, Daniel "Putte" Högå Thofvesson påsaxofon och klaviatur och Johannes Wärnpå bas.

Donnez är stora även på socialamedier och gjorde flest livestreamadelive-sändningar under pandemin med miljoner visningar, vilket resulterade i att de tilldelades ett specialpris vid "Guldklavegalan" 2022. 

Sjuan "Bingolotto" den 1 april.
Albumrelease "Skön style" den 28 april.
Releaseparty "Donnezfesten" den 30 april på Sundspärlan i Helsingborg.
Turnéplan 2023 (150 spelningar)via: www.donnez.se

Singeln "Golvets Kung" är upplagd i Sveriges Radio musikportal och kan även fås som mp3 alt. wav till annan radio och media. För ytterligare info och intervjuförfrågningar, kontakta oss gärna...

DONNEZ, ATENZIA RECORDS

PR: WERECKI PROMOTION COMPANY

Press: www.werecki.com

PR och presskontakt: Rickard Werecki tfn:0707178008 mail: pr@werecki.com

Kontakter

RICKARD WERECKICEOWERECKI PROMOTION COMPANY

Rickard Werecki har sedan 1997 framgångsrikt arbetat med många av Sveriges största och ledande produktioner, med flera års erfarenheter inom media och strategisk PR, kommunikation, projektledning, rådgivning, planering, varumärken inom artist, musik, show, turné, teater, kultur och nöjesindustrin!

KONTAKT:

Tel:0707178008pr@werecki.com

Bilder

Foto: Kristofer Lönnå, WERECKIPR
Foto: Kristofer Lönnå, WERECKIPR
Ladda ned bild

Om

WERECKI PROMOTION  COMPANY
WERECKI PROMOTION COMPANYhttp://werecki.com

PR & kommunikationsbyrå inom:
Musik, Kultur och Nöje!

WERECKI PROMOTION COMPANY är en PR och kommunikationsbyrå. Vi arbetar med många av Sveriges största och ledande produktioner och har flera års erfarenheter och kunskap av strategisk PR, kommunikation, media, varumärke, projektledning, rådgivning, releaser, företag, event och planering inom flera områden men främst inom musik, artist, show, turné, film, teater, kultur och nöje!

Rickard Werecki har sedan 1997 framgångsrikt arbetat med många av Sveriges största och ledande produktioner, med flera års erfarenheter inom strategisk PR och kommunikation, projektledning, rådgivning, planering, varumärke och media främst inom artist, show, turné, teater, musik, kultur och nöje!

Följ WERECKI PROMOTION COMPANY

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från WERECKI PROMOTION COMPANY

Premiär för Ida Redigs nya musikvideo "Regniga nätter, soliga dagar"8.6.2023 11:12:00 CEST | Pressmeddelande

Förra veckan släppte Ida Redig sommarsingeln "Regniga nätter, soliga dagar" och följs nu med en underbar musikvideo. Låten är en enastående popsmakande, tvättäkta sommardänga, skriven och producerad av Ida Redig och "Melody Clubs" c, tagen från Ida Redigs kommande EP "Du tog kär, jag tog lek" som släpps den 26 september 2023. Ida Redig medverkar i TV4 Bingolotto på midsommarafton.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum