Bingolotto

Emil Assergård i Bingoloto

Dela

Musikern och låtskrivaren Emil Assergård kommer till BingoLottos studio den 7 april. Han har fått fem guldskivor och sålt Platina med flera av sina singlar. Nu ser vi fram emot vad han kommer att bjuda oss på denna magiska afton. Vikarierande programledare för Rickard Olsson denna kvällen är Stefan Odelberg

Emil föddes 1991 i Undrom i Västernorrland är en svensk låtskrivare och musiker som skördat stora framgångar sedan han släppte sin debutskiva Rakt från hjärtat våren 2013. Han har bland annat fått sex guldskivor, tre platinaskivor och dessutom två dubbel platina. Idag är Emil en av Sveriges största artister när det kommer till Streaming och hans låt All in var den 8:e mest streamade låten på Svenska under 2016. 

Emil, som just nu är på turné, kommer äntligen till BingoLotto den 7 april 2019, kl. 18.00 i TV4. 

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Om

Bingolotto
BingolottoOm Folkspel

Folkspel är föreningslivets eget spelbolag med ett enda syfte; att generera pengar till Sveriges föreningsliv. Med produkterna BingoLotto, Sverigelotten och BingoLottos Julkalender har Folkspel sedan starten 1991 genererat 16 miljarder kronor till föreningarna inom de 70 riksorganisationer som är medlemmar.

Följ Bingolotto

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Bingolotto

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum