Försäkringskassan

Försäkringskassan har Sveriges bästa sajt

Dela

Försäkringskassans sajt har utsetts till Sveriges bästa vid webbdagarna som arrangeras av Internetworld.

- Att vinna i år då Temat är Kunden i fokus känns extra roligt för det är just det som genomsyrat vårt arbete med att ta fram vår responsiva webb. Det är skönt att få ett kvitto på att vi är på rätt väg.

Nästa steg är att även göra tjänsterna responsiva, säger Karin Andersson, chef för digitala kanaler på Försäkringskassan.

Läs motiveringen till utnämningen nedan:

http://internetworld.idg.se/2.1006/1.653419/topp-100-basta-sajt


Kontakt

Vill du veta mer eller ha hjälp med kontakt: ring presstjänsten på 010-116 98 88.

Länkar

Om

Följ Försäkringskassan

Abonnera på våra pressmeddelanden.

Senaste pressmeddelandena från Försäkringskassan

Pressinbjudan: Kommande förändringar för vård av barn4.12.2018 13:02Pressinbjudan

Tisdagen den 11 december bjuder Försäkringskassan in till pressfrukost för att informera om kommande förändringar för vård av barn. Från och med årsskiftet införs en lagändring som gör att det blir enklare att vabba. Försäkringskassan har ett viktigt uppdrag att värna välfärdens trygghetssystem genom att betala ut rätt ersättning till rätt person. Under frukosten kommer vi också att informera om Försäkringskassans förstärkta arbete med kontroll av vård av barn, hur vi utvecklar våra system och inför fler kontroller för att upptäcka fel och misstänkta bidragsbrott mot försäkringen. Deltar från Försäkringskassan gör Alexandra Wallin, direktör för avdelningen Barn och familj, samt Niklas Löfgren, familjeekonomisk talesperson. I samband med pressträffen kommer det att finnas tid för personliga intervjuer. Tid: 08.00 – 09.00, tisdagen den 11 december Plats: Försäkringskassans huvudkontor, LM Ericssons väg 30, 103 51, Hägersten Smörgås och kaffe kommer att serveras. Vänligen anmäl intresse a

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum