Lejonfastigheter AB

Green Drinks by Lejonfastigheter på Stadsfesten

Dela

Lejonfastigheter lanserar Green Drinks under Stadsfesten. Tone Bekkestad leder diskussionen med aktuella gäster – ett samtal med fokus på konkreta lösningar om hur vi bidrar till Linköpings mål om en koldioxidneutral kommun år 2025.

Som ett kommunägt bolag ska Lejonfastigheter aktivt verka för att målsättningen om ett koldioxidneutralt Linköping år 2025 uppnås. Lejonfastigheter har flera stora byggprojekt framför sig, där vi är med och bygger framtidens Linköping. För oss är det viktigt att tillsammans med kommunen, universitetet och övriga kommunala bolag diskutera hur vi gemensamt kan göra mer för att nå kommunens mål. 

Därför lanserar vi nu Green Drinks i Stadsfesten vimmel. Vi bjuder Linköpings medborgare på ett samtal om en av vår tids viktigaste samhällsfrågor, och hoppas att samtalet ska leda till engagemang för frågan som berör oss alla.  
- Jag ser fram emot en gränsöverskridande diskussion med fokus på konkreta lösningar för att ta oss närmare målet om en koldioxidneutral kommun om bara nio år. Ja, tiden är knapp och vi behöver samverka för att nå dit, säger Maria Widfeldt, Lejonfastigheters hållbarhetschef. 

Diskussionen leds av Tone Bekkestad och inbjudna ¬gäster är samhällsdebattör Anders Wijkman, professor Björn Ola Linnér, Linköpings kommuns stadsarkitekt Johanna Wiklander, Tekniska verkens vice vd Klas Gustafsson och Lejonfastigheters vd Ann de Jonge. 

Tone Bekkestad, Anders Wijkman, Björn Ola Linnér, Johanna Wiklander, Klas Gustafsson och Ann de Jonge 


Dag: Fredag 26 augusti
Tid: 16:00-17:00
Plats: Lejonfastigheters tält på Stora torget – vid Storgatan i Linköping
Fri entré 

För ytterligare information, välkommen att kontakta: Maria Widfeldt, hållbarhetschef Lejonfastigheter, på telefon 013-29 47 79 eller via e-post till maria.widfeldt@lejonfastigheter.se


Kontakter

Om

Lejonfastigheter AB
Lejonfastigheter AB
Box 1943, Södra Stånggatan 1
581 18 Linköping

013-20 52 20http://www.lejonfastigheter.se

Lejonfastigheter äger, förvaltar och utvecklar miljöer för offentlig verksamhet i Linköping. Totalt ansvarar vi för 280 fastigheter som rymmer utbildning, omsorg, kultur och sport.

Vår drivkraft och vision är att skapa Sveriges bästa offentliga miljöer som kännetecknas av kvalitet, trivsel och trygghet.

Lejonfastigheter är ett kommunägt bolag som omsätter runt 660 miljoner kronor.

Vi har ett 70-tal medarbetare som tillsammans bygger framtidens Linköping för stadens medborgare.