Halebop uppgraderar din resa i jul

Dela
Halebop är aktuella med en julkampanj där mobil- och bredbandsoperatören erbjuder både befintliga och nya kunder att uppgradera sig genom schyssta deals. Men man nöjer sig inte där – nu uppgraderas tågresenärers biljetter till första klass för utvalda avgångar inför jul.

– Att ha guldmedalj i kundnöjdhet följer med ett visst ansvar, vill vi såklart treata både nuvarande kunder och framtida kunder med en skönare tågresa till årets julfirande. Vi vill visa på hur det känns med en uppgradering hos Halebop, säger, Nicklas Stuxgren, Head of Halebop.

Eftermiddagen torsdagen den 16 december tar Halebop sig an uppdraget att uppgradera svenska folkets julresor på Stockholms Centralstation. Halebop kommer att vara på plats och dela ut första klass-biljetter till resenärer till ett gäng utvalda, men än så länge hemliga, avgångar.

Halebops uppgraderingserbjudanden finns att ta del av och läsa mer om på halebop.se. Kampanjen pågår från den 19 november och avslutas när lagret tar slut, eller som längst till och med den 10 januari 2022.

Nyckelord

Kontakter

För mer information, kontakta gärna:
Maria Hazard, presskontakt Halebop, maria.hazard@obeyapr.se, 070-335 90 70

Bilder

Om

Halebop
Halebop
Stjärntorget 1
16979 Solna

http://www.halebop.se

Halebop är ett varumärke inom TeliaCompany och vänder sig till unga, digitala och prismedvetna kunder. Vi är en av de största mobiloperatörerna på Svenska marknaden och använder Telias nät för våra tjänster.

Följ Halebop

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Halebop

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum