Clockwork Bemanning & Rekrytering AB

Hög träffsäkerhet när Clockwork bemannar Cibes Lift

Dela

Att Clockwork värnar om lokal närvaro och personlig kontakt har gjort avtryck i det långvariga samarbetet med Cibes Lift i Gävle. Under bolagets produktionstoppar hjälper Clockwork till att bemanna verksamheten med hög träffsäkerhet bland kandidaturvalet.

Stina Lenströmer, Produktionschef Cibes. Linus Forslund, Konsultchef, Clockwork
Stina Lenströmer, Produktionschef Cibes. Linus Forslund, Konsultchef, Clockwork

Cibes Lift är det familjära hissföretaget med rötterna i Järbo. Sedan verksamheten flyttade in till centrala Gävle 2012 har de mött en årlig produktionsuppgång på cirka 15 procent, något som har ställt stora krav på tillgång till kompetens och arbetskraft. Eftersom det mesta av jobbet sker med handkraft utan maskiners hjälp innebär det att ytterligare 15 procent i personalstyrka behövs under produktionstopparna.
– Dessutom är det inte bara produktionen som behöver växa utan även alla supportfunktioner, berättar Produktionschefen Stina Lenströmer.

Snabba puckar

Hos Cibes är alla produkter kundunika och börjar produceras först när en order är lagd. Det gör det svårt att prognostisera orderingången rätt för att i tid kunna planera för den produktionskapacitet som krävs. Om allt flyter på som det ska kan Cibes förbereda ungefär en månad i taget, men ibland går det snabbare än så. Där är den personliga kontakten med Clockwork ett bärande element för att få tag i kompetent personal.
– Eftersom vi samarbetat med Clockwork under flera år så känner de till hur vi jobbar och de vet exakt vilken typ av kompetens vi söker när vi rekryterar. Det gör att träffsäkerheten blir stor när vi får ett kandidaturval presenterat för oss, berättar Stina. 

Läs hela storyn på: https://clockworkpersonal.se/cibes/

Nyckelord

Kontakter

Linus Forslund, Konsultchef
0733512737

Bilder

Stina Lenströmer, Produktionschef Cibes. Linus Forslund, Konsultchef, Clockwork
Stina Lenströmer, Produktionschef Cibes. Linus Forslund, Konsultchef, Clockwork
Ladda ned bild

Om

Clockwork Bemanning & Rekrytering AB
Clockwork Bemanning & Rekrytering AB
Stigaregatan 7
791 60 Falun

https://clockworkpersonal.se/

Hej! Det är vi som är Clockwork. Vi arbetar med rekrytering och bemanning men vi brukar säga att vi är i ”bättre framtidsbranschen” – för vi vill vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Vårt erbjudande är träffsäker matchning mellan företagens behov och medarbetarnas kvaliteter, oavsett om det handlar om jobb i industri- eller tjänstesektorn, inom skolvärlden eller i olika integrationsprojekt. Vi tror på människor och vi vet att rätt människa på rätt plats gör skillnad. Därför är det viktigt för oss att ha koll på varje marknad, varje företag och varje medarbetare. Och därför är det viktigt för oss med en stark lokal närvaro. Du möter oss i tretton städer från Stockholm i söder till Piteå i norr.
Läs mer på www.clockworkpersonal.se

Följ Clockwork Bemanning & Rekrytering AB

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Clockwork Bemanning & Rekrytering AB

Utbildar med musik som plattform6.2.2019 06:00:00 CETPressmeddelande

Begreppet strukturell rasism finns sedan två år tillbaka med i Regeringens nationella plan mot rasism. Det pågår i samhället varje dag, på olika nivåer. Det menar musikartisten Houman Sebghati, som i höst drar ut på en riksomfattande turné för att uppträda och föreläsa för elever, lärare och skolledare. Målet är att upplysa och utbilda så vi tillsammans kan jobba för en mer likvärdig skola. I kulisserna finns Clockwork Skolbemanning & Rekrytering med som partner.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum