Enköpings kommun

Invigning av konstgräsplan i Örsundsbro

Dela

Måndag den 16 augusti invigs den nya konstgräsplanen i Örsundsbro i samband med derbymatchen Örsundsbro IF-Enköpings IS.

Media hälsas välkomma till invigningen.

Under invigningen deltar bland andra Christopher Hoerschelmann, verksamhetschef idrott och fritid upplevelseförvaltningen, Kristina Eriksson, ordförande upplevelsenämnden och Tomas Ulväng från Örsundsbro IF.  

– Det är väldigt roligt att vi nu äntligen kan göra en formell invigning av den nya miljövänliga konstgräsplanen i Örsundsbro. Planen skapar bättre förutsättningar för idrottande i vår största kransort men även för kommunen i stort. Spännande också att inviga den med ett kommunderby, säger Christopher Hoerschelmann, verksamhetschef Idrott och fritid på Enköpings kommun.

Fotbollsplanen har byggts med granulatfritt konstgräs vilket innebär att utsläpp av mikroplaster minimeras.

När: Måndag 16 augusti klockan 18.45.

Var: Åvallen, Idrottsvägen 2 Örsundsbro.

Nyckelord

Kontakter

Om

Enköpings kommun
Enköpings kommun
Torggatan 21
749 35 Enköping

0171- 62 50 00https://enkoping.se/

Enköping, Sveriges närmaste stad, är en av landets snabbast växande kommuner – mitt i Europas mest expansiva tillväxtområden. Här byggs nya verksamheter, nya stadsdelar växer fram och vi planerar för framtidens Enköping. I kommunen jobbar cirka 3 500 personer för att varje dag erbjuda välfärd och service till invånare, föreningar, företag och besökare.

Följ Enköpings kommun

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Enköpings kommun

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum