Järfällahus Ab

Järfällahus AB förnyar sin ledning

Dela

Från måndag 14/3 kommer Järfällahus AB att få en ny, tillförordnad VD, vilket innebär att nuvarande VD Olof Lindholm lämnar sitt uppdrag. Tillförordnad VD blir Tor-Björn Johansson. Han har bakgrund som konsult med en stor erfarenhet av bostadsbranschen.

- Vi har nu hittat en lösning som är bra för alla parter, och det känns mycket bra, säger Mikael Jämtsved, styrelseordförande för Järfällahus AB (MP).

Nya ägardirektiv har gjort att Järfällahus nu befinner sig i en fas av expansion och ökat byggande.

- Järfällahus är ett mycket välskött bostadsbolag med god soliditet, men med den nya inriktningen har vi gjort bedömningen att det också behövs en ny ledning, säger Mikael Jämtsved vidare.

För ytterligare information

Mikael Jämtsved, styrelseordförande för Järfällahus AB (MP).

Tel: 070-002 33 95

E-post: mikael.jamtsved@jarfalla.se

Nyckelord

Kontakter

Om

Järfällahus Ab
Järfällahus Ab
Drabantvägen 2
17750 Järfälla

08 - 580 836 00https://jarfallahus.se/

Järfällahus är Järfällas kommunägda bostadsföretag. Vi har cirka 5600 lägenheter, över 4000 fordonsplatser och ungefär 400 lokaler i hela Järfälla.

Följ Järfällahus Ab

Abonnera på våra pressmeddelanden.

Senaste pressmeddelandena från Järfällahus Ab

​Rekordmånga får sommarjobb hos Järfällahus8.6.2017 14:02Nyheter

I år är det hela 70 ungdomar mellan 15 och 18 år som har fått sommarjobb hos Järfällahus AB. Redan förra året tog Järfälla kommuns eget bostadsbolag emot ett tjugotal ungdomar, men i år är de alltså mer än tre gånger så många. Och den här gången sker det i samarbete med Hyresgästföreningen. - Det här är vårt sätt att ta ett kommunalt samhällsansvar, säger Ali, social hållbarhetsstrateg på Järfällahus. Sommarjobbarna är framtidens medborgare, och vi är glada att de vill ta sina första steg på arbetsmarknaden hos oss. Ett femtiotal av ungdomarna kommer att arbeta i bostadsområdena med att städa, sätta upp skyltar, dela ut information till hyresgästerna m m. Resterande 20 kommer att hjälpa till med de sommaraktiviteter som SWAT arrangerar. SWAT är den ungdomsverksamhet som Järfällahus och Hyresgästföreningen i Järfälla driver tillsammans. Det handlar bland annat om att arrangera turneringar i bubbelfotboll i områdena, anordna LAN och paintball med flera aktiviteter. Så här säger Mikael Jä

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum