Järfällahus Ab

Järfällahus ges idag bygglov och startbesked för "Huset på höjden"

Dela

Idag gav Järfälla kommuns bygglovsenhet äntligen bygglov och startbesked till Järfällahus byggprojekt "Huset på höjden" som Järfällahus av misstag startat innan bygglovet var klart.

- Jag är glad att denna process äntligen är mål vilket hela tiden varit vår ambition sedan vi anmälde vårt misstag till Järfälla kommun. Nu kan bygget fortsätta lagenligt och Järfällahus fortsatt leva upp till sina ambitioner som en professionell byggherre, säger Per Wistedt, tillförordnad VD på Järfällahus.

Kommunens beslut om att ge bygglov och startbesked till byggprojektet betyder att det byggstopp som beslutades den 15 juni hävs och bygget fortsätter lagenligt.

Huset på höjden är ett kultur- och aktivitetshus som Järfällahus bygger på Söderhöjden. Det är Järfälla kommun som kommer att bedriva verksamhet i huset och Järfällahus fokuserar nu på att färdigställa bygget.

Nyckelord

Kontakter

Om

Järfällahus Ab
Järfällahus Ab
Drabantvägen 2
17750 Järfälla

08 - 580 836 00https://jarfallahus.se/

Järfällahus är ett bostadsföretag i stark utveckling och med stor framtidstro. Bolaget går in i en fas med både nybyggnation och stora moderniseringsprojekt. Bolaget äger ca 5 600 lägenheter och ca 60 000 kvm lokaler belägna i Järfälla kommun nordväst om Stockholm. Bolaget ägs till 100 % av Järfälla kommun och har ett uttalat uppdrag att bidra till kommunens utveckling och expansion.

Följ Järfällahus Ab

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Järfällahus Ab

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum