Bingolotto

Klara Hammarström i BingoLotto

Dela

Klara Hammarström är den tidigare tävlingsryttarinnan som sadlat om till popartist. Nu gör hon sin debut i BingoLotto den 22 september!

I hästvärlden är Klara Hammarström ett namn som de flesta känner igen. Klara har tävlat inom både hoppning och fälttävlan och har vunnit både SM, NM och tagit brons i EM. 

Vid sidan av hästarna är det musiken som är Klaras stora passion. Det har tidigare yttrat sig då hon många gånger sjungit på invigningar av större hästevenemang. Men nu har hon tagit steget längre och i juni 2019 släppte hon sin debutsingel "Break Up Song" som hon skrivit tillsammans med David Lindgren-Zacharias, Isa Molin och Emmanuel Gabrielsson. 

Den 13e september släppte hon låten "You Should Know Me Better" som är skriven tillsammans med Josefine Glenmark, Gavin Jones, Joel Eriksson och David Franzén.

Och efter det debuterar Klara Hammarström i BingoLotto den 22 september 2019 klockan 18.00.

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Om

Bingolotto
BingolottoOm Folkspel

Folkspel är föreningslivets eget spelbolag med ett enda syfte; att generera pengar till Sveriges föreningsliv. Med produkterna BingoLotto, Sverigelotten och BingoLottos Julkalender har Folkspel sedan starten 1991 genererat 16 miljarder kronor till föreningarna inom de 70 riksorganisationer som är medlemmar.

Följ Bingolotto

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Bingolotto

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum