Lidl Sverige

Kvinnor är briljanta - Lidl starkast växande varumärke bland kvinnor

Dela

Lagom till internationella kvinnodagen har YouGov BrandIndex släppt topplistan på varumärken med bäst helheltsintryck bland svenska kvinnor. Lidl är det varumärke som har haft den mest positiva utvecklingen under året.

De varumärken som har haft den mest positiva utvecklingen under året återfinns inom flera olika kategorier som detaljhandel, dagligvaror och resor. Lidl har haft ett bra år och toppar listan på varumärken som har förbättrats sin ställning mest under året när det gäller helhetsintryck bland kvinnor.

Det senaste året har Lidls varumärke dessutom varit bland de starkast växande när det gäller varumärkesstyrka, positiv buzz och rekommendation i YouGovs mätningar.

- Vi är självklart stolta och glada över att vårt varumärkesarbete ger resultat, att vi levererar på vårt löfte och att kunderna gillar oss, nu extra mycket hos kvinnor. Men egentligen handlar det om att konsumenterna med större omsorg funderar på vad det är de egentligen betalar för, och i den konkurrensen är vi ett naturligt val för både kvinnor och män i alla åldrar, säger Bella Goldman, Marknads- och Kommunikationsdirektör Lidl Sverige.

Om YouGov Brandindex
YouGov Brandindex är ledande inom varumärkesundersökningar. I Sverige mäts 325 varumärken dagligen. Varje dag genomförs 160 intervjuer bland svenska allmänheten som ger sin uppfattning av olika varumärken.

Kontakter

Bilder

Ladda ned bild
Ladda ned bild
Bella Goldman, Marknads- och Kommunikationsdirektör Lidl Sverige
Bella Goldman, Marknads- och Kommunikationsdirektör Lidl Sverige
Ladda ned bild

Om

Lidl Sveriges första butiker slog upp dörrarna i september 2003 och sen dess har vi utmanat marknaden. Idag har vi vuxit till en dagligvarukedja att räkna med, med 184 butiker i Sverige från Trelleborg i söder till Skellefteå i norr. Sammanlagt arbetar drygt 4000 personer på Lidl Sverige. Vårt huvudkontor ligger i Solna och vi har två centrallager, ett i Halmstad och ett i Rosersberg. Under 2019 öppnar vi ett tredje centrallager i Örebro. Lidl har fyra fastighetskontor som är placerade i Stockholm, Göteborg, Örebro och Malmö.

Följ Lidl Sverige

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Lidl Sverige

Lidl storsatsar på hållbar textil16.7.2019 07:43:00 CESTPressmeddelande

Lidl Sverige fortsätter utveckla utbudet av mer hållbara produkter. Nu lanserar livsmedelskedjan ett pilotprojekt kring en ny textilkollektion med biologiskt nedbrytbar textiltryckfärg, certifierad enligt Cradle to CradlesTM guld- och silverstandard. Utöver den nya kollektionen byter Lidl även ut alla egna textilprodukter som innehåller viskos till den mer miljövänliga LENZING EcoVero Viskos, vilket minskar vattenåtgången i produktionen med hela 50 procent.

Byggstart för Sveriges första klimatneutrala butik3.7.2019 15:02:48 CESTPressmeddelande

Idag togs det första spadtaget i bygget av Lidls helt klimatneutrala butik på Gotland. Den nya butiken ska stå klar i juli 2020 och blir inte bara öns första Lidlbutik, utan även pilotprojekt för Sweden Green Building Councils (SGBC) nya certifiering NollCO2. Projektet utvecklas av Lidl tillsammans med SGBC och LINK Arkitektur. Med butiken på Gotland tar Lidl ytterligare ett steg i att minska klimatpåverkan från sina butiksbyggnader.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum