Lidl Sverige

Lagom till midsommar: Nu kommer Lidls fjärde kollektion med Heidi Klum

Dela

Lidl och Heidi Klum inviger sommarsäsongen med den fjärde kollektionen i samarbetet ”Esmara by Heidi Klum“ - #LETSLOVESUMMER. Det är somriga plagg i bohemstil med lösa luftiga snitt, färgglada mönster och lekfulla detaljer med många kombinationsmöjligheter till typiskt bra Lidl-priser. Perfekt till midsommardansen.

Heidi Klum #esmara #letslovesummer
Heidi Klum #esmara #letslovesummer

Som en del av "Lidl Fashion Week" lanserar Heidi Klum och Lidl nu den fjärde kollektionen ”Esmara by Heidi Klum” - #LETSLOVESUMMER. Med ljusa tyger, snygga mönster, fransar, pom-poms och orientaliska detaljer, utstrålar kollektionen en härlig sommarkänsla. För den trendmedvetna kvinnan erbjuds luftiga maxi-klänningar, shorts, mönstrade skjortor, platta sandaler och möjligheter att mixa plaggen till en egen stil.

- Bohemstilen är en av de stora modetrenderna i sommar och med vår nya kollektion kan vi erbjuda
både kvinnor och barn mode till riktigt bra priser, säger Bella Goldman, Marknads- och Kommunikationsdirektör Lidl Sverige.

Från och med måndagen den 18/6 kommer kollektionen finnas tillgänglig i Lidl-butikerna. Förutom skor i storlekarna 36–41 och damkläder i storlekarna 36–44, finns också kläder för barn i storlekarna 86–116. Plaggen i kollektionen kostar mellan 69,90 och 299 kronor.

Kollektionen är den fjärde i samarbetet mellan Lidl och Heidi Klum och utgör en del av livsmedelskedjans breda textilsortiment. På återkommande basis har Lidl alltifrån barn- och babykläder, underkläder och sängkläder till träningsplagg och festkläder. Alla plagg är märka med certifieringen ”Trygg textil” och flertalet är ekologiskt tillverkade.

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Heidi Klum #esmara #letslovesummer
Heidi Klum #esmara #letslovesummer
Ladda ned bild
Ladda ned bild

Om

Lidl Sveriges första butiker slog upp dörrarna i september 2003 och sen dess har vi utmanat marknaden. Idag har vi vuxit till en dagligvarukedja att räkna med, med 184 butiker i Sverige från Trelleborg i söder till Skellefteå i norr. Sammanlagt arbetar drygt 4000 personer på Lidl Sverige. Vårt huvudkontor ligger i Solna och vi har två centrallager, ett i Halmstad och ett i Rosersberg. Under 2019 öppnar vi ett tredje centrallager i Örebro. Lidl har fyra fastighetskontor som är placerade i Stockholm, Göteborg, Örebro och Malmö.

Följ Lidl Sverige

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Lidl Sverige

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum