Svea Ekonomi

Lansering av Svea Talks: Podd ger nya perspektiv på ekonomi

Dela

I den nya podcasten Svea Talks, av bank- och finansgruppen Svea, står ekonomi och entreprenörskap i centrum. Podcasten som baseras på företagets webbinarier om allt ifrån hushållens ekonomi i coronatider och digitaliseringens utmaningar till finansiering och likviditet finns tillgänglig på såväl Spotify som i Apple podcasts.

Svea lanserar nu den nya podcasten Svea Talks som avhandlar det mesta inom ekonomi och livet som entreprenör. Avsnitten som täcker en rad olika ämnen gästas av framstående experter som pratar om såväl utmaningar som exempel på framgångsrika lösningar och case. Podcasten baseras på Sveas webbinarier men tar sig nu en ny form när de lanseras i ljudformat, där syftet är att sprida kunskap och ge tips på ett tilltalande sätt.

– Vi på Svea är experter på ekonomi och finansiella lösningar – både för privatpersoner och företagare. Med den här satsningen vill vi förmedla kunskap, tips och trendspaningar inom olika områden, på ett enkelt sätt. Genom att lansera webbinarierna i poddformat tror vi att det blir lättare för fler att kunna ta del av kunskapen, säger Emma Lindgren, Head of Public Relations på Svea Ekonomi.

– I podden kommer vi prata om allt som rör ekonomi. Vi har bland annat haft experter som diskuterar sena betalningar i covidtider och digital försäljning. Framöver kommer vi lyfta allt från hushållens ekonomi till djupdykningar i digital konsumtion och hur riskkapitalister tänker då de väljer investeringsobjekt. Allt ackompanjerat av intressanta gäster med kunskap i fokus, säger Emma Lindgren, Head of Public Relations på Svea Ekonomi.

Svea Talks finns tillgänglig på samtliga plattformar, bland annat Spotify och Apple podcasts.

Se Sveas tidigare webbinarier.

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Dokument

Om

Svea Ekonomi
Svea Ekonomi
Evenemangsgatan 31
169 81 Solna

Om Svea
Svea är en finansiell företagsgrupp med nära fyrtio års erfarenhet av att hjälpa företag med deras likviditet.Med 2 000 anställda över hela Europa – från rådgivare och lånespecialister till utvecklare och designers, skapar vi administrativa och finansiella lösningar för små och stora företag i alla branscher. Sveas vision är att vara en ledande finansiell aktör i Europa. Läs mer på svea.com.

Följ Svea Ekonomi

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Svea Ekonomi

Ny undersökning från Svea: Svenskar avstår gemensam ekonomi – litar inte på sin partner15.12.2020 07:33:00 CETPressmeddelande

Tre av fyra svenskar har gemensamma utgifter och i de allra flesta fall handlar det om delade kostnader med en maka/make eller sambo. Men en ny undersökning från bank- och finansgruppen Svea visar att var sjunde medvetet undanhållit ekonomin från sin partner. De vanligaste anledningarna? Att den egna ekonomin är privat, bristande tillit och man skäms över sin ekonomi.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum