Svea Ekonomi

Lansering av Svea Talks: Podd ger nya perspektiv på ekonomi

Dela

I den nya podcasten Svea Talks, av bank- och finansgruppen Svea, står ekonomi och entreprenörskap i centrum. Podcasten som baseras på företagets webbinarier om allt ifrån hushållens ekonomi i coronatider och digitaliseringens utmaningar till finansiering och likviditet finns tillgänglig på såväl Spotify som i Apple podcasts.

Svea lanserar nu den nya podcasten Svea Talks som avhandlar det mesta inom ekonomi och livet som entreprenör. Avsnitten som täcker en rad olika ämnen gästas av framstående experter som pratar om såväl utmaningar som exempel på framgångsrika lösningar och case. Podcasten baseras på Sveas webbinarier men tar sig nu en ny form när de lanseras i ljudformat, där syftet är att sprida kunskap och ge tips på ett tilltalande sätt.

– Vi på Svea är experter på ekonomi och finansiella lösningar – både för privatpersoner och företagare. Med den här satsningen vill vi förmedla kunskap, tips och trendspaningar inom olika områden, på ett enkelt sätt. Genom att lansera webbinarierna i poddformat tror vi att det blir lättare för fler att kunna ta del av kunskapen, säger Emma Lindgren, Head of Public Relations på Svea Ekonomi.

– I podden kommer vi prata om allt som rör ekonomi. Vi har bland annat haft experter som diskuterar sena betalningar i covidtider och digital försäljning. Framöver kommer vi lyfta allt från hushållens ekonomi till djupdykningar i digital konsumtion och hur riskkapitalister tänker då de väljer investeringsobjekt. Allt ackompanjerat av intressanta gäster med kunskap i fokus, säger Emma Lindgren, Head of Public Relations på Svea Ekonomi.

Svea Talks finns tillgänglig på samtliga plattformar, bland annat Spotify och Apple podcasts.

Se Sveas tidigare webbinarier.

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Dokument

Om

Svea Ekonomi
Svea Ekonomi
Evenemangsgatan 31
169 81 Solna

Om Svea
Svea är en finansiell företagsgrupp med nära fyrtio års erfarenhet av att hjälpa företag med deras likviditet.Med 2 000 anställda över hela Europa – från rådgivare och lånespecialister till utvecklare och designers, skapar vi administrativa och finansiella lösningar för små och stora företag i alla branscher. Sveas vision är att vara en ledande finansiell aktör i Europa. Läs mer på svea.com.

Följ Svea Ekonomi

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Svea Ekonomi

Dyrt, saknad kompetens och ogynnsamt: Detta stoppar svenska företag från ny teknik29.3.2021 07:33:00 CEST | Pressmeddelande

AI, VR, AR och externa digitala marknadsplatser, verktygen och plattformarna blir allt mer närvarande i konsumenters liv. Men är de nya teknikerna en del av företagens vardag? En ny rapport från Svea visar att en klar majoritet är positiva till teknik som AI och dess inverkan på försäljningen. Men samtidigt stoppas de av att rätt kompetens saknas och att det är för dyrt.

Spelexperten väljer Svea för att möta kundernas behov22.3.2021 07:33:00 CET | Pressmeddelande

Spelexpertens affärsidé har skördat framgångar samtidigt som allt fler röster höjs om att barn, ungdomar – och vuxna spenderar mer tid framför skärmen istället för att umgås. Nu gör den digitala spelbutiken det lättare för spelsugna svenskar att lägga vantarna på sitt favoritspel. Genom ett nytt samarbete med Svea blir det nämligen smidigare att klicka hem sällskapsspel från Spelexpertens webbutik.

Amazon inget hot för svenska e-handlare25.2.2021 07:45:00 CET | Pressmeddelande

Efter flera år av rykten lanserade Amazon sin svenska e-handelsplattform i oktober 2020. Reaktionerna på e-handelsjättens intåg har varit både positiv och negativ, men frågan är hur de svenska e-handlarna själva ser på det. Svea och Paysons senaste undersökning visar att inte rör sig om någon utbredd oro från e-handlarnas sida och bara drygt var tredje kommer genomföra åtgärder i deras e-butiker till följd av lanseringen.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum