Lidl Sverige

Lidls Belbake Bakpulver topptestad av Råd&Rön

Dela
Lidls egna bakpulver av märket Belbake hamnade i topp när Råd&Rön testade bakpulver. Bakpulvret från Lidl hamnar på en delad andraplats i testet och utses till Bra köp.
Lidls Belbake Bakpulver topptestad av Råd&Rön.
Lidls Belbake Bakpulver topptestad av Råd&Rön.

Vilket bakpulver du väljer har betydelse för hur fluffig din sockerkaka blir och vilken volym dina scones får. Det visar Råd&Röns test där Lidls Belbake Bakpulver placerar sig i toppen. Belbake är också mest prisvärt, 55 kronor per kilo, jämfört med testvinnaren som kostar 75 kronor per kilo.

-Vi blir, som vanligt, oerhört stolta när någon av våra produkter placerar sig i topp i oberoende tester. Hos oss finns allt våra kunder behöver när de ska baka. Alla älskar en fluffig sockerkaka. Vad många inte vet är med lite bakpulver i vispgrädde när man vispar den blir extra fluffig och silkeslen, säger Robert Stekovic, Kommersiell Direktör på Lidl Sverige.

Råd&Rön har testat att baka scones och sockerkaka med bakpulver. Vid baket av sockerkakan ökar Belbake Bakpulver volymen med 197 procent, precis som testvinnaren, och utses till ett Bra köp av Råd&Rön.

Lidls Belbake Bakpulver kommer i förpackning om 225 gram och kostar 11,50 kronor.

Kontakter

Bilder

Lidls Belbake Bakpulver topptestad av Råd&Rön.
Lidls Belbake Bakpulver topptestad av Råd&Rön.
Ladda ned bild

Om

Lidl Sveriges första butiker slog upp dörrarna i september 2003 och sen dess har vi utmanat marknaden. Idag har vi vuxit till en dagligvarukedja att räkna med, med 204 butiker i Sverige från Trelleborg i söder till Boden i norr. Sammanlagt arbetar drygt 5000 personer på Lidl Sverige. Vårt huvudkontor ligger i Barkarbystaden i Järfälla kommun och vi har tre centrallager belägna i Halmstad, Rosersberg och Örebro. Lidl har fyra fastighetskontor som är placerade i Stockholm, Göteborg, Örebro och Malmö.

Följ Lidl Sverige

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Lidl Sverige

Lidl Sverige förlänger och utökar prissänkningarna till 270 varor – över 10% av sortimentet får sänkt och fryst pris24.5.2023 14:00:00 CEST | Pressmeddelande

Lidl Sverige förlänger sitt initiativ att sänka och frysa priserna på en rad livsmedel till åtminstone sista juni. Dessutom adderas ytterligare livsmedel till listan inom ramen för prissänkningsinitiativet – från och med första juni sänks priset på ytterligare ett 50-tal populära varor som ofta återfinns på midsommarborden. Totalt omfattar listan med varor som fått sänkt och fryst pris nu över 270 varor sedan prisinitiativet lanserades i mars, vilket är mer än var tionde vara i hela sortimentet i Lidls butiker.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum