Lidl Sverige

Lidls kallrökta lax topptestad

Dela

Återigen uppmärksammas Lidl Sveriges sortiment i tidningarnas konsumenttester. Den här gången är det Lidls norska kallrökta lax av märket Nautica som får fyra getingar av fem och en andra plats, när Expressens matredaktion Mitt Kök testade kallrökt lax av olika märken. Lidls kallrökta lax med ASC-märkning är ett utmärkt exempel på att kvalitet inte behöver kosta skjortan.

Lidls kallrökta lax topptestad
Lidls kallrökta lax topptestad

När julen nu står för dörren gäller det att hitta produkter till bäst pris utan att göra avkall på kvaliteten. Den som är på jakt efter kallrökt lax kan därmed sluta leta. I Expressens stora test av kallrökt lax placerar sig Lidls egen lax delad tvåa, med ett kilopris som var näst lägst – enbart dyrare än produkten som hamnade sist i testet.

– Vår affärsidé, att erbjuda högsta kvalitet till bästa pris, genomsyrar allt vi gör. Vårt mål är att erbjuda våra kunder högkvalitativa varor året runt till ett pris som passar alla plånböcker. Därför är det glädjande att vår kallrökta lax kammar hem höga betyg, säger Peter Kebric, tf Kommersiell Direktör på Lidl Sverige.

Nautica Cold Smoked Salmon, hand salted & sliced, 200g finns i alla Lidl-butiker runtom Sverige och kostar 59,90 kr/förpackning (299,50 kr/kg).

Kontakter

Vid övriga frågor (kundtjänst)

http://www.lidl.se

Tel:020-190 80 70

Bilder

Lidls kallrökta lax topptestad
Lidls kallrökta lax topptestad
Ladda ned bild

Om

Lidl Sveriges första butiker slog upp dörrarna i september 2003 och sen dess har vi utmanat marknaden. Idag har vi vuxit till en dagligvarukedja att räkna med, med 205 butiker i Sverige från Trelleborg i söder till Boden i norr. Sammanlagt arbetar drygt 5000 personer på Lidl Sverige. Vårt huvudkontor ligger i Barkarbystaden i Järfälla kommun och vi har tre centrallager belägna i Halmstad, Rosersberg och Örebro. Lidl har fyra fastighetskontor som är placerade i Stockholm, Göteborg, Örebro och Malmö.

Följ Lidl Sverige

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Lidl Sverige

Lidl Sverige satsar på medveten kosthållning med stöd i vetenskapen25.1.2023 10:00:00 CET | Pressmeddelande

Med målet att göra det enklare för kunderna att välja en hälsosam kost tar Lidl Sverige nu steg för att ytterligare utveckla bland annat sortimentet och erbjuda ett större urval av veganska och vegetariska livsmedel. Samtidigt lanserar livsmedelskedjan mål om att öka andelen växtbaserade proteinkällor. Lidl Sverige kommer också att öka sitt sortiment av säsongsbaserade samt lokala och ekologiska råvaror, i linje med den nya globala policyn ”Medveten kosthållning” som har stöd i vetenskapliga insikter.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum