Enköpings kommun

Linda Ahlsén blir ny HR-chef

Dela

Linda Ahlsén blir Enköpings kommuns nya HR-chef. Hon efterträder Håkan Sandberg som har slutat.

Foto: Privat
Foto: Privat

Linda arbetar i dag som HR-chef på Eskilstuna kommun. Hon kommer att tillträda sin tjänst på Enköpings kommun den 13 juni.

– Enköpings kommun har högt uppsatta mål för medarbetarengagemang och i det arbetet har HR-avdelningen en viktig roll, säger Hannu Högberg, stabschef.

– Lindas goda erfarenheter av att leda i förändring och att skapa delaktighet blir viktiga i vår ambition att vara en attraktiv arbetsgivare. En fördel är också Lindas erfarenhet av att arbeta nära kommunpolitiken.

Kort om Linda

Linda har bakgrund som HR-chef i en mindre kommun och på ett internationellt företag. Hon har många års erfarenhet av att arbeta med verksamhets- och personalfrågor.

– Jag ser verkligen fram emot att få börja i Enköpings kommun och bli en del av det fortsatta arbetet att vara en attraktiv och hållbar arbetsgivare. För mig är medarbetarna vår viktigaste tillgång. Därför blir det viktigt att vi trivs och mår bra på jobbet, säger Linda.

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Foto: Privat
Foto: Privat
Ladda ned bild

Om

Enköpings kommun
Enköpings kommun
Torggatan 21
749 35 Enköping

0171- 62 50 00https://enkoping.se/

Enköping, Sveriges närmaste stad, är en av landets snabbast växande kommuner – mitt i Europas mest expansiva tillväxtområden. Här byggs nya verksamheter, nya stadsdelar växer fram och vi planerar för framtidens Enköping. I kommunen jobbar cirka 3 500 personer för att varje dag erbjuda välfärd och service till invånare, föreningar, företag och besökare.

Följ Enköpings kommun

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Enköpings kommun

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum