Bingolotto

Miljoner under ytan!

Dela

På söndag bjuder Lotta Engberg in Uno Svenningson till BingoLotto, nyligen aktuell i TV4-succén Så ska det låta och mannen bakom till låtar som Under ytan och I en annan del av världen. Husbandet leds av Mattias Bylund.

Svenningsson i BingoLotto

Uno Svenningsson är en av Sveriges populäraste och mest framgångsrika artister och har precis varit aktuell i Så mycket bättre i TV4. Under åren 1982-1993 var han sångare i bandet Freda' med hitlåtar som Vindarna och Det som gör mig lycklig. Han blev därefter soloartist och slog igenom på allvar redan med första skivan Uno och singeln Under ytan.

Mattias Bylund leder husbandet och Lotta Engberg är programledare.

BingoLotto – Söndag 4 februari kl. 18 i TV4.

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Om

Bingolotto
BingolottoOm Folkspel

Folkspel är föreningslivets eget spelbolag med ett enda syfte; att generera pengar till Sveriges föreningsliv. Med produkterna BingoLotto, Sverigelotten och BingoLottos Julkalender har Folkspel sedan starten 1991 genererat 16 miljarder kronor till föreningarna inom de 70 riksorganisationer som är medlemmar.

Följ Bingolotto

Abonnera på våra pressmeddelanden.

Senaste pressmeddelandena från Bingolotto

We Are Voice med Mölndals Kammarkör i Bingolotto11.12.2018 07:00Pressmeddelande

På söndag bjuder Rickard Olsson in We Are Voice med Mölndals Kammarkör till BingoLotto. Vännerna Martin Rolinski, Simon Ljungman och Fredrik Berglund kläckte idén om We Are Voice, en gemensam mötesplats för körmedlemmar och körledare som skulle underlätta kommunikation, interaktion och repetition. We Are Voice vill få fler människor att sjunga tillsammans och är en unik konsertupplevelse där alla på konserten är medverkande, ingen är publik utan alla interagerar med varandra. Husbandet leds av Mattias Bylund och programledare är Rickard Olsson. BingoLotto – Söndag 16 december kl. 18 i TV4.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum