IQ

Mojtaba Ghodsi ny vd för IQ

Dela

Systembolagets fristående dotterbolag IQ har fått en ny vd. Det är Mojtaba Ghodsi, och han kommer senast från rollen som kommunikationschef på Skandia och har lång erfarenhet inom kommunikation, opinionsbildning och politisk påverkan. Han börjar på IQ den 5 september.

Mojtaba Ghodsi, tillträdande vd IQ.
Mojtaba Ghodsi, tillträdande vd IQ.

– Jag är otroligt glad och hedrad över att ha fått förtroendet att ta över som vd för IQ. Alkoholkonsumtion är djupt rotad i vår kultur och det finns starka normer som påverkar människors alkoholvanor. IQ är en viktig röst i samhället för ett sundare förhållningssätt till alkohol. Jag ser fram emot att tillsammans med hela gänget på IQ bygga vidare på den plattform som redan finns och att utveckla insatserna för att ännu bättre nå våra målgrupper på ett effektfullt sätt, säger Mojtaba Ghodsi, tillträdande vd för IQ.

Mojtaba Ghodsi bor i Stockholm och är idag kommunikationschef på Skandia. Ghodsi har lång erfarenhet från olika ledande roller inom PR och kommunikation från Folksam, kommunikationsbyrån JKL och Regeringskansliet. Han börjar på IQ den 5 september.

–  Jag är mycket glad över att få välkomna Mojtaba Ghodsi som vd för IQ. Under rekryteringsprocessen har vi sökt efter en chef och en ledare som är trygg i sitt ledarskap, som kan navigera i det föränderliga kommunikativa landskapet och som har erfarenhet och förmåga att skapa goda relationer och utveckla nätverk. Jag är säker på att Mojtaba är rätt person att fortsätta utveckla IQ i framtiden, säger Malin Sandquist, styrelseordförande för IQ.

IQs nuvarande vd, Karin Hagman, slutar för att bli vd för den ideella föreningen Suntarbetsliv.

Om IQ

IQ arbetar för ett smartare förhållningssätt till alkohol. Genom att skapa medvetenhet, eftertanke och engagemang kring det egna och andras drickande, bidrar IQ till att minska alkoholens skador i samhället. IQ är ett fristående dotterbolag till Systembolaget och har åtta medarbetare, inklusive vd.

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Mojtaba Ghodsi, tillträdande vd IQ.
Mojtaba Ghodsi, tillträdande vd IQ.
Ladda ned bild

Om

IQ
IQ
Saltmätargatan 8 A
113 59 Stockholm

08-41024950http://iq.se

IQ arbetar för ett smartare förhållningssätt till alkohol. Genom att skapa medvetenhet, eftertanke och engagemang kring det egna och andras drickande, bidrar vi till att minska alkoholens skador i samhället. IQ är ett fristående dotterbolag till Systembolaget.

Följ IQ

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från IQ

Alkohol är den vanligaste drogen bland unga, även om det dricks allt mindre12.12.2022 15:16:22 CET | Pressmeddelande

CAN:s skolundersökning som presenteras i dag visar att den positiva trenden med minskat drickande bland unga håller i sig. Bland niorna är det 4 av 10 som dricker alkohol, jämfört med 8 av 10 för 20 år sedan. På gymnasiet är det 7 av 10 som dricker i dag jämfört med 9 av 10 år 2004. En trend som gläder IQ, som vill lyfta fram en ungdomsgeneration med ett generellt sett smartare förhållningssätt till alkohol.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum