Clockwork Bemanning & Rekrytering AB

Motivation viktigast när McDonalds i Umeå rekryterar

Dela

Clockwork och McDonalds har mycket gemensamt. Båda vill bland annat bidra till hållbarhet genom mångfald och ser därför rekrytering som ett viktigt verktyg. I Umeå har samarbetet fungerat så bra att McDonalds rekommenderat Clockwork till fler enheter i restaurangkedjan.

Under våren 2020 var McDonalds på jakt efter nya medarbetare till sin restaurang i Umeå City. Clockworks konsultchef Malin Nyström uppmärksammade deras platsannons och kontaktade dem för att höra om de kunde hjälpa till med att presentera några kandidater. Det som började som en vanlig rekrytering för McDonalds blev istället starten på ett nytt samarbete med Clockwork.
– Det fungerade så bra med kandidaterna som Clockwork förmedlade att vi gav anställning till en av killarna, Mohamed. En annan kandidat jag tyckte var väldigt bra är Sano, så honom bollade jag vidare till McDonalds i Ersboda som jag visste också behövde rekrytera, berättar Elsa Thunberg, restaurangchef på McDonalds i Umeå City.

Läs hela storyn på: https://clockworkpersonal.se/mcdonalds/

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Länkar

Om

Clockwork Bemanning & Rekrytering AB
Clockwork Bemanning & Rekrytering AB
Stigaregatan 7
791 60 Falun

https://clockworkpersonal.se/

Hej! Det är vi som är Clockwork. Vi arbetar med rekrytering och bemanning men vi brukar säga att vi är i ”bättre framtidsbranschen” – för vi vill vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Vårt erbjudande är träffsäker matchning mellan företagens behov och medarbetarnas kvaliteter, oavsett om det handlar om jobb i industri- eller tjänstesektorn, inom skolvärlden eller i olika integrationsprojekt. Vi tror på människor och vi vet att rätt människa på rätt plats gör skillnad. Därför är det viktigt för oss att ha koll på varje marknad, varje företag och varje medarbetare. Och därför är det viktigt för oss med en stark lokal närvaro. Du möter oss i tjugo städer från Göteborg i söder till Luleå i norr.
Läs mer på www.clockworkpersonal.se

Följ Clockwork Bemanning & Rekrytering AB

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Clockwork Bemanning & Rekrytering AB

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum