Lejonfastigheter AB

Ny vd för lejonfastigheter

Dela

Micael Antamo tillträdde den 4 mars.

- Vi hälsar Micael Antamo varmt välkommen, säger Björn Immerstrand, ordförande för Lejonfastigheter AB. Micael har en mångårig och bred erfarenhet av ledningsuppdrag, till stor del inom fastighetsbranschen. Vi i styrelsen anser att Micael kommer att bidra med mycket kompetens och nytänkande, och vi tror att han framgångsrikt kommer att driva bolagets utvecklingsarbete vidare.

- Äntligen är det dags. Jag är mycket glad över förtroendet men även ödmjuk inför utmaningen, säger Micael Antamo. Det ska bli spännande och kul att få arbeta tillsammans med Lejonfastigheters medarbetare, styrelse och kunder för att ta nästa steg i företagets utveckling.

Micael Antamo kommer närmast från tjänsten som verkställande direktör för Norrevo Fastigheter i Norrköping. Han efterträder tillförordnad vd Susanna Roback.

Kontakt
Björn Immerstrand, styrelsens ordförande. Telefon 073-633 03 88.
Micael Antamo, verkställande direktör. Telefon 072-709 50 56.

Bilder

Om

Lejonfastigheter AB
Lejonfastigheter AB
Box 1943, Industrigatan 5
581 18 Linköping

013-20 52 20http://www.lejonfastigheter.se

Lejonfastigheter äger, förvaltar och utvecklar miljöer för offentlig verksamhet i Linköping. Vi ansvarar för 286 fastigheter som rymmer utbildning, omsorg, kultur, sport och samhällsservice.

Vår drivkraft och vision är att skapa Sveriges bästa offentliga miljöer som kännetecknas av kvalitet, trivsel och trygghet.

Lejonfastigheter är ett kommunägt bolag som omsätter runt 750 miljoner kronor.

Vi har ett 70-tal medarbetare som tillsammans bygger framtidens Linköping för stadens medborgare.

Följ Lejonfastigheter AB

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Lejonfastigheter AB

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum