Collectum

Nya Collectum.se prisas med Guldhanden

Dela

Valcentralen Collectums hemsida har vunnit utmärkelsen Guldhanden i kategorin ”bästa kommersiella webbplats”. Det stod klart när vinnarna utsågs den 21 oktober under de (i år) digitala SiteVisiondagarna. Collectums nya hemsida lanserades i februari i år. Collectum har tidigare vunnit Guldhanden i kategorin ”bästa intranät”.

Intranätleverantören SiteVision delar varje år ut priset Guldhanden. Priset hyllar lösningar som sticker ut, bäst uppfyller sitt syfte och möter sin målgrupp. I år var det dessutom rekordmånga nomineringar, av dessa valdes fyra bidrag ut inom respektive kategori. I kategorin bästa kommersiella webbplats tävlade CollectumNordnet Bank, Euro Accident och Opus Bilprovning.

– Vi känner en otrolig stolthet över att ha vunnit Guldhanden för bästa kommersiella webbplats, särskilt som konkurrensen var extra hård i år. Vårt fokus har varit att göra det enkelt för användarna med en tydlig struktur, ett begripligt innehåll och vi har arbetat kostnadseffektivt utan att för den skull göra avkall på användarnyttan, säger Hanna von Knorring Hällkvist, projektledare för Collectums nya hemsida.

Motiveringen till Collectums förstaplats löd: ”Årets vinnare har verkligen ansträngt sig för att berätta om ett komplext ämne på ett enkelt sätt. Organisationen satte konkreta mål som de skulle uppnå, och mätningarna visar att de har lyckats. Det goda resultatet beror troligtvis på att de har intervjuat användarna och låtit dem testa webbplatsen kontinuerligt. Det ledde bland annat till en överskådlig guide som uppskattas av både användarna och juryn.”

– Det här är ett kvitto på att det agila arbetssätt som Collectum har valt är en framgång – det hjälper oss helt enkelt att göra rätt saker när vi utvecklar våra tjänster, säger Bodil Nelsson, chef för Marknad och kommunikation på Collectum.

Collectum.se har ca 114 000 unika besökare per månad.

Länkar:
sitevisiondagarna.se/guldhanden
collectum.se

För mer information, kontakta gärna:
Daniel Kinnerup, pressansvarig 073-940 16 84
Bodil Nelsson, chef Marknad och kommunikation, 070-610 63 40

Nyckelord

Bilder

Om

2,6 miljoner människor har tjänstepensionen ITP som har kommit till genom ett avtal mellan Svenskt Näringsliv och PTK. På uppdrag av dem upphandlar Collectum, som drivs utan eget vinstsyfte, de försäkringsbolag som får förvalta tjänstepensionen ITP och ställer krav på låga avgifter och hög historisk avkastning.

Det är hos Collectum tjänstemännen väljer vem som får förvalta deras tjänstepension.

Collectum förmedlade 60 miljarder kronor i premier under 2021 mellan 37 000 företag och cirka tio försäkringsbolag. 

Följ Collectum

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Collectum

Tjänstemän är inte oroliga inför pensionen visar ny undersökning30.8.2022 07:19:00 CEST | Pressmeddelande

Sju av tio eller 77 procent av tjänstemännen känner sig lugna inför sin ekonomiska situation som pensionär. 21 procent är oroliga. Det visar en undersökning bland privatanställda tjänstemän, som har tjänstepensionen ITP som Ipsos genomfört på uppdrag av Collectum. Det är tionde året i rad som mätningen genomförs och resultatet är relativt stabilt sedan den första mätningen år 2013.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum