Friends Agenda

Nytt år, ny partner och nytt erbjudande

Dela
Året rivstartar på Friends Agenda när Sibel Wolff kliver in som ny VD och partner på byrån. En viktig del av uppdraget blir att utveckla byråns erbjudande inom kompetensförsörjning. Målet är att ge byråns uppdragsgivare snabb, trygg och flexibel tillgång till rätt specialistkompetens inom bland annat kommunikation, krishantering och ledningsstöd.

– Sedan starten för tio år sedan har Friends Agenda etablerat sig som en av mest eftersökta och anlitade rådgivare inom kommunikationsdriven affärs- och varumärkesutveckling. Ofta i organisationer under starkt omvandlingstryck, säger Mattias Andersson, grundare och styrelseordförande för Friends Agenda och fortsätter:

–För att möta våra uppdragsgivares uttalade behov så utökar vi nu därför vårt erbjudande inom interimslösningar och kompetensförsörjning med tillgång till de bästa cheferna och experterna inom vårt område. Det går inte att hitta en bättre lämpad talang för det uppdraget än Sibel Wolff.

    Sibel har en gedigen erfarenhet från ledande positioner inom kommunikation och marknadsföring med särskilt fokus på konsult- och rekryteringsbranschen, bland annat Manpower, Dfind och Proffice (nuvarande Randstad). Senast kommer hon från uppdraget som marknadschef för restaurang- och matkedjan Urban Deli.

– Mitt uppdrag blir att bredda byråns erbjudande. Den som vänder sig till Friends Agenda ska vara trygg med att vi erbjuder bästa tänkbara kompetens, oavsett om det gäller kvalificerad strategisk rådgivning, kreativa koncept, genomförande eller snabba interimslösningar för olika typer av ledningsstöd, säger Sibel Wolff.

I samband med att hon tar jobbet som VD kliver hon in som huvudägare av byrån jämte Sara Morge och Mattias Andersson. Sara Morge tar rollen som senior rådgivare och har gått in i ett uppdrag som kommunikationschef för det privata vårdföretaget Aleris.

– Jag har haft nio fantastiska år som VD för Friends Agenda. Men nu kliar det verkligen i fingrarna att bli mer operativ. Jag tror att det är både sunt och utvecklande att växla mellan ledarskap och expertrollen. Och äntligen har jag hittat rätt person att lämna över till.

Bilder

Om

Friends Agenda
Friends Agenda
Åsögatan 115
116 24 Stockholm

http://friendsagenda.se/

KRIS - FÖRÄNDRING - FÖRNYELSE

Friends Agenda är en PR- och kommunikationsbyrå som erbjuder rådgivning och rätt resurser för kommunikationsdriven verksamhetsutveckling.

Vi erbjuder partnerskap och effektivt stöd i kris, i förändringsarbete och skapar långsiktigt värde genom att öka förståelse, förtroende och på så sätt skapa nya möjligheter för dig som kund.

Följ Friends Agenda

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Friends Agenda

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum