Spanska Turistbyrån

Nytt nummer av Upptäck Spanien: Balearerna

Dela

Det nya numret av Upptäck Spanien handlar om Balearerna. Vi får läsa om kust och natur, segling, det lokala köket, marknader, mode och konsthantverk.

Mahóns hamn, Menorca / iStock
Mahóns hamn, Menorca / iStock

Klicka här för att komma till den nya upplagan: www.upptackspanien.com.

Är kust och natur något som passar din semester? Vi besöker fyra öar i Balearerna för att visa dig vad de har att erbjuda: de bästa stränderna och calas, vackra fiskebyar, naturparker,  olika vattensporter och mycket mer. 

Balearna är ett känt resmål för segling. Vi berättar även om hur du kan njuta av öarnas möjligheter samt om fina hamnar och marinor. Vi berättar också om utflykter, uthyrning med mera. 

Vill du lära känna öarnas smakrika kök? Läs om typiska produkter och traditionella rätter men också om modern högklassig matlagning, trendiga restauranger och roliga matmarknader. 

Balearerna intar en speciell plats i modevärlden, främst tack vare Ibizas ad-lib. Upptäck öarnas marknader med lokala designers sköna och lediga stil i både kläder och hantverk.  

Om du missade våra tidigare upplagor hittar du dem här:

Läs mer om Spanien: Spain.info.

Mer information om hur du reser tryggt: travelsafe.spain.info.

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Mahóns hamn, Menorca / iStock
Mahóns hamn, Menorca / iStock
Ladda ned bild
Cala Mitjana, Menorca
Cala Mitjana, Menorca
Ladda ned bild

Om

Spanska Turistbyrån
Spanska Turistbyrån
BOX 7634
103 94 Stockholm

http://www.spain.info/en/

Turespaña – Spaniens Institut för Turism är ett organ som fått i uppdrag av den spanska staten att marknadsföra Spanien som en turistdestination. Turespaña bedriver sin verksamhet genom ett nätverk av 33 strategiskt placerade turistbyråer runt om i världen som interagerar lokalt med resebranschens olika aktörer, opinionsbildare och resenärer.     

Spanska Turistbyrån i Stockholm, som är Turespañas kontor i Sverige, har till uppgift att bistå den  spanska turismsektorn genom marknadsföring av Spanien med hjälp av olika arrangemang som riktas till så väl verksamma inom resesektorn (presentationer, workshops, vidareutbildningar för agenter, deltagande i mässor mm) som till allmänheten (reklamkampanjer, aktiviteter i sociala medier och event), och genom analys och marknadsrapporter. För att stärka och positionera Spanien som resmål arbetar Spanska Turistbyrån även aktivt inom kommunikation och PR.

Läs mer om Spanien på spain.info och vår tidning på svenska upptackspanien.com.

Följ Spanska Turistbyrån

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Spanska Turistbyrån

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum