Lidl Sverige

Påskens bästa majonnäs korad

Dela

Kania Mayonnaise från Lidl är påskens bästa majonnäs enligt nyhetsbyrån TT. När matskribent Mia Gahne fick i uppdrag att blindtesta sex olika sorters majonnäs gick Lidls eget märke Kania, som beskrivs som naturlig, god och väl balanserad, segrande ur matchen.

Kania Mayonnaise
Kania Mayonnaise

Majonnäsen har sin givna plats på påskbordet och passar perfekt med både äggen, laxen och räkorna. När nyhetsbyrån TT inför påsk genomförde ett smak- och blindtest på sex olika sorters majonnäs samt rangordnade efter smak, konsistens och utseende gick Lidls Kania* Mayonnaise segrande ur matchen.

Kania Mayonnaise var inte bara godast utan också billigast, den kostar mindre än hälften av den dyraste varianten. I testet beskrevs den som ”Ljus färg och fin, lite lösare konsistens. Smaken är naturlig och god, inte särskilt fyllig, men väl balanserad”

- Ingen påsk utan majonnäs! Vi blir väldigt stolta när våra produkter gör bra ifrån sig eftersom det är ett kvitto på att vårt hårda kvalitetsarbete. Det känns dessutom bra när ett testresultat så tydligt kan förmedla vår affärsidé om högsta kvalitet till bästa pris, säger Timo Hansio, tf Inköpsdirektör på Lidl Sverige.


*Produkten har nyligen bytt varumärke från Vita D'or till Kania - samma recept och kvalitet. 

Storlek: 600 ml
Pris: 14:90
Laktosfri
Glutenfri

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Kania Mayonnaise
Kania Mayonnaise
Ladda ned bild
Lidl har påskmaten
Lidl har påskmaten
Ladda ned bild
Timo Hansio, Tf. Inköpsdirektör Lidl Sverige
Timo Hansio, Tf. Inköpsdirektör Lidl Sverige
Ladda ned bild

Om

Lidl Sveriges första butiker slog upp dörrarna i september 2003 och sen dess har vi utmanat marknaden. Idag har vi vuxit till en dagligvarukedja att räkna med, med 192 butiker i Sverige från Trelleborg i söder till Skellefteå i norr. Sammanlagt arbetar drygt 4200 personer på Lidl Sverige. Vårt huvudkontor ligger i Solna och vi har tre centrallager belägna i Halmstad, Rosersberg och Örebro. Lidl har fyra fastighetskontor som är placerade i Stockholm, Göteborg, Örebro och Malmö.

Följ Lidl Sverige

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Lidl Sverige

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum