Lidl Sverige

Påskens bästa majonnäs korad

Dela

Kania Mayonnaise från Lidl är påskens bästa majonnäs enligt nyhetsbyrån TT. När matskribent Mia Gahne fick i uppdrag att blindtesta sex olika sorters majonnäs gick Lidls eget märke Kania, som beskrivs som naturlig, god och väl balanserad, segrande ur matchen.

Kania Mayonnaise
Kania Mayonnaise

Majonnäsen har sin givna plats på påskbordet och passar perfekt med både äggen, laxen och räkorna. När nyhetsbyrån TT inför påsk genomförde ett smak- och blindtest på sex olika sorters majonnäs samt rangordnade efter smak, konsistens och utseende gick Lidls Kania* Mayonnaise segrande ur matchen.

Kania Mayonnaise var inte bara godast utan också billigast, den kostar mindre än hälften av den dyraste varianten. I testet beskrevs den som ”Ljus färg och fin, lite lösare konsistens. Smaken är naturlig och god, inte särskilt fyllig, men väl balanserad”

- Ingen påsk utan majonnäs! Vi blir väldigt stolta när våra produkter gör bra ifrån sig eftersom det är ett kvitto på att vårt hårda kvalitetsarbete. Det känns dessutom bra när ett testresultat så tydligt kan förmedla vår affärsidé om högsta kvalitet till bästa pris, säger Timo Hansio, tf Inköpsdirektör på Lidl Sverige.


*Produkten har nyligen bytt varumärke från Vita D'or till Kania - samma recept och kvalitet. 

Storlek: 600 ml
Pris: 14:90
Laktosfri
Glutenfri

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Kania Mayonnaise
Kania Mayonnaise
Ladda ned bild
Lidl har påskmaten
Lidl har påskmaten
Ladda ned bild
Timo Hansio, Tf. Inköpsdirektör Lidl Sverige
Timo Hansio, Tf. Inköpsdirektör Lidl Sverige
Ladda ned bild

Om

Lidl Sveriges första butiker slog upp dörrarna i september 2003 och sen dess har vi utmanat marknaden. Idag har vi vuxit till en dagligvarukedja att räkna med, med 184 butiker i Sverige från Trelleborg i söder till Skellefteå i norr. Sammanlagt arbetar drygt 4000 personer på Lidl Sverige. Vårt huvudkontor ligger i Solna och vi har två centrallager, ett i Halmstad och ett i Rosersberg. Under 2019 öppnar vi ett tredje centrallager i Örebro. Lidl har fyra fastighetskontor som är placerade i Stockholm, Göteborg, Örebro och Malmö.

Följ Lidl Sverige

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Lidl Sverige

Lidl storsatsar på hållbar textil16.7.2019 07:43:00 CESTPressmeddelande

Lidl Sverige fortsätter utveckla utbudet av mer hållbara produkter. Nu lanserar livsmedelskedjan ett pilotprojekt kring en ny textilkollektion med biologiskt nedbrytbar textiltryckfärg, certifierad enligt Cradle to CradlesTM guld- och silverstandard. Utöver den nya kollektionen byter Lidl även ut alla egna textilprodukter som innehåller viskos till den mer miljövänliga LENZING EcoVero Viskos, vilket minskar vattenåtgången i produktionen med hela 50 procent.

Byggstart för Sveriges första klimatneutrala butik3.7.2019 15:02:48 CESTPressmeddelande

Idag togs det första spadtaget i bygget av Lidls helt klimatneutrala butik på Gotland. Den nya butiken ska stå klar i juli 2020 och blir inte bara öns första Lidlbutik, utan även pilotprojekt för Sweden Green Building Councils (SGBC) nya certifiering NollCO2. Projektet utvecklas av Lidl tillsammans med SGBC och LINK Arkitektur. Med butiken på Gotland tar Lidl ytterligare ett steg i att minska klimatpåverkan från sina butiksbyggnader.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum