Stockholms stad

Pressinbjudan: Stor matmässa för stadens beställare av livsmedel

Dela

Onsdag 13 september anordnar Stockholms stad en stor matmässa i Globen Annexet för stadens beställare av livsmedel. Mässan som har temat Hälsa för alla, inleds kl. 11 av landsbygdsminister Sven-Erik Bucht. Utställare vid mässan är ett 50-tal av stadens leverantörer av livsmedel.

Syftet med matmässan är att erbjuda inspiration och kompetensutveckling till medarbetare inom stadens verksamheter som på något sätt arbetar med mat och måltider. Förutom utställningsdelen kan besökarna ta del av ett seminarieprogram som pågår hela dagen.

Matmässan anordnas av Serviceförvaltningen och Utbildningsförvaltningen i samarbete.

Kontakt

Elin Lilja, Serviceförvaltningen i Stockholms stad,

08-508 11 865, elin.s.lilja@stockholm.se

Nyckelord

Dokument

Om

Stockholms stad
Stockholms stad
Ragnar Östbergs plan 1
105 35 Stockholm

+46 8 508 290 00http://stockholm.se/presskontakt

I Stockholms stad arbetar cirka 40 000 personer. Du möter oss till exempel i skolan, på äldreboenden, i parken och när du ska söka bygglov eller går till simhallen för att träna. Stockholms stads verksamhet styrs av folkvalda politiker och organiseras i stadens förvaltningar och bolag.

Stockholms stad är en organisation med en hög grad av decentraliserat ansvar. Det innebär att besluten i stor utsträckning fattas lokalt, så nära de berörda som möjligt.

Följ Stockholms stad

Abonnera på våra pressmeddelanden.

Senaste pressmeddelandena från Stockholms stad

Pressinbjudan: Grow Smarter - Invigning av smarta lösningar för hållbara städer i Slakthusområdet14.5.2018 09:37Pressinbjudan

Tisdagen den 15 maj klockan 11:30 inviger Stockholms stad smarta lösningar för hållbara städer som applicerats i Slakthusområdet. Arbetet har möjliggjorts genom EU-projektet Grow Smarter. Medverkar gör bland andra tre av stadens borgarråd; Katarina Luhr (miljöborgarråd), Daniel Helldén (trafikborgarråd) och Stefan Hansson (biträdande finansborgarråd). Intresserade journalister välkomnas till invigningen.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum