Consid

Silverplats till Peter Hellgren i Årets Företagare

Dela

Consids vd, Peter Hellgren, kom på andraplats i den prestigefyllda tävlingen Årets Företagare Sverige 2020. Ingen annan från Jönköpings län har tidigare placerat sig högre i den nationella tävlingen. Enligt motiveringen får han priset för att han står för ”Strategi, kloka förvärv, en småländsk företagskultur och en evig satsning på sina anställdas trivsel”.

Peter Hellgren
Peter Hellgren

-Det är så otroligt hedrande. Särskilt det faktum att juryn värdesätter att det är våra anställda som är vår stora tillgång, säger Peter Hellgren.

Utmärkelsen Årets Företagare delas ut årligen av organisationen Företagarna. Det är en av Sveriges mest prestigefyllda utmärkelser för företagare. Först utses en vinnare i kommunen, kommunvinnarna samlas sedan i en regionsfinal och alla regionala vinnarna går sedan vidare till finalen Årets Företagare Sverige.

Totalt är det 21 regionfinalister som gör upp om den nationella titeln. I juryn finns bland andra vd för Företagarna, Günther Mårder, styrelseordförande i Företagarna, Fabian Bengtsson och Maria Åkerberg, ägare av Maria Åkerberg. Alla kandidater granskas också av UC som kontrollerar att tävlingens mätbara kriterier är uppfyllda.

Ingen annan i Jönköpings län har alltså placerat sig högre på prispallen i den nationella tävlingen.

-Jag är så otroligt stolt. Det visar att det går alldeles utmärkt att ha huvudkontor i Jönköping och ändå göra stora avtryck på riksnivå. Det är faktiskt så vi kan fortsätta att hämta kraft och styrka, säger Peter Hellgren.

Prisutdelningen sker i år digitalt och kan ses här: https://www.facebook.com/foretagarnariks

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Peter Hellgren
Peter Hellgren
Ladda ned bild

Länkar

Om

Consid
Consid
Lillsjöraden 22
553 20 Jönköping

036-12 02 10https://consid.se/

Consid är ett av Sveriges snabbast växande företag som erbjuder konsulttjänster inom IT, management och digital marknadsföring. Företaget har kontor i Jönköping, Stockholm, Uppsala, Västerås, Örebro, Norrköping, Linköping, Nyköping, Göteborg, Malmö, Helsingborg, Karlshamn, Karlskrona, Ljungby, Sundsvall, Nyköping, Gävle, Värnamo, Kalmar, Borås, Karlstad och Växjö. Consid startades 2000 av Peter Hellgren och Henrik Sandell och har idag över 1 000 anställda och omsätter över en miljard kronor. Läs mer på www.consid.se

Följ Consid

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Consid

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum